Вибер, једна од водећих светских платформи за размену порука, објављује покретање специјалне функције, посвећене Дану заљубљених – инстант видео поруке у облику срца. Ова посебна верзија познате функције ће бити доступна свим иОС и Андроид корисницима Вибера од 11. фебруара до 15. фебруара ове године.

Сви ми добијемо „лептириће у стомаку“ када се приближи Дан заљубљених, зар не? Заљубљени страствено размењују нежне и заводљиве поруке у очекивању предстојећег романтичног сусрета…; када је већ тако, зар не би било лепо пружити им начин да додатно пријатно изненаде вољену особу? За предстојећи Дан заљубљених, Вибер је одлучио да разигра начин на који људи кажу „Волим те!“ својим пријатељима, члановима породице и вољеним особама путем чета. Кроз видео поруку у облику срца покажимо да за љубав не постоје креативне границе!

Путем ове посебне верзије инстант видео функције у облику срца, Вибер је осмислио забаван, страствен и духовит начин за изјављивање љубави широм света. За оне који не знају, инстант видео функција је видео порука од 30 секунди, коју корисници могу да сниме притиском на иконицу за инстант видео и моментално проследе склањањем прста са иконице. Ова узбудљива функција је део пакета могућности којима корисници могу да изразе љубав и осећања на Виберу – уз стикере, ГИФ-ове и „Шаутс“ – писане чет поруке са обојеном позадином, прилагођене садржајем за предстојећи празник љубави.

Авантуристи широм света и љубавници склони ризицима увек ће моћи да се ослоне на то да је Вибер и даље најбезбеднији и најприватнији начин за комуникацију путем интернета – путем поруке је могуће да изразити љубав, али и испрограмирати да се нешто „деликатније“ поруке прослеђене кроз Тајни чет – саме избришу.

Само током 2018, корисници широм света су разменили преко 6 милијарди љубавних стикера и ГИФ-ова како би изразили љубав, нежност и осећања према својим најближима,“ напомиње Офир Ејал, Главни директор операција Вибера. „Уз Вибер, повезивање људи путем интернета одавно је превазишло успостављање основног контакта. Наши корисници сада заиста могу да осете емотивну везу са онима које воле и на које највише мисле. Уз специјални инстант видео у облику срца током предстојећег Дана заљубљених, обележиће овај диван празник на начин који ће памтити – где год да се налазе на свету.“

Инстант видео порука у облику срца је садржана у најновијој Вибер 10 верзији – уз нови изглед апликације, који чини корисничко искуство неупоредиво пријатнијим, а брзину повезивања већом. Ако нисте до сада, преузмите је одмах на Апп Сторе и Гоогле Плаy Сторе.


Ракутен Вибер повезује људе – без обзира на то ко су и одакле долазе. Наша глобална база корисника има на располагању низ функција попут директног четовања, видео позива, размене порука унутар група, вести и дискусија о омиљеним робним маркама и познатим личностима. Ми обезбеђујемо да наши корисници имају безбедне и слободне услове да деле своје емоције. Ракутен Вибер је део Ракутен Инц., глобалног лидера у електронској трговини и финансијским услугама. Званични је канал комуникације ФК Барселона, као и званични партнер за размену инстант порука и апликација за позиве Голден Стејт Вориорса. Преузмите Вибер данас и уживајте у најбољем комуникацијском искуству на свету.

Izvor Novosti