Овај викенд холивудска звезда Џенифер Анистон је направила велику прославу поводом свог 50. рођендана. Ова приватна журка је привукла многе светске звезде које су папараци пажљиво чекали испред познатог ресторана у Западном Холивуду.Док многе звезде нису имале проблем да их фотографишу пре забаве, једна особа је посебно привукла пажњу окупљених фотографа и сви остали су пали у други план.
Међу хордом обезбеђења, фотографа и званица глумац и бивши супруг Џенифер Анистон је покушао да се ушуња у ресторан непримећен. Међутим, није успео да побегне од оштог ока папараза па је ухваћен како улази на прославу.

Фотографије Бреда Пита су у кратком року обишле цео свет и сви мисле да више нема сумње да су се бивши супружници помирили. Поред Бреда, који се лице покушавао да сакрије испод качкета, прослави су присуствовали и Гвинет Палтроу, Кети Пери, Орландо Блум, Барбара Стрејсенд, Кејт Хадсон, брачни пар Клуни, Сандра Булок и многи други. Џенифер је на прославу стигла у елегантном црном комбинезону са голим леђима, а изгледа да није марила за окупљење новинаре и фотографе док је елегантно улазила на своју прославу.

Izvor Novosti