ПОП певачица Наташа Беквалац у четвртак је у београдском ресторану “Магаза” представила спот за дует са “Магла бендом” под називом “Непријатељ”. Плавокоса Новосађанка је на промоцију дошла насмејана, у црном комплету, у сандалама и без чарапа. Наташа је истакла да јој се песма допала на прво слушање и да је сарадња са момцима из ове групе за њу била права “магија”.- Имам много разлога да се поново смејем и ово је друга песма коју сам објавила у кратком периоду – каже, за “Новости”, Наташа. – Много је жеља и планова за наредну годину. Све иде узлазном путањом, а ваљда је било и време. Највећа жеља ми је да 2019. одржим концерт у Београду поводом 20 година каријере. Жене се после 20 година чашћавају бундама, ципелама, сатовима и другим стварима, а ја бих волела да почастим себе концертом. Још не знам тачно где ће бити одржан.После породичне драме, коју је доживела пролетос када ју је супруг Лука Лазукић, наводно, претукао, Наташа каже да не воли да се осврће на лоша искуства и да је време за лепе ствари.

ДОЧЕК У ЗАЈЕЧАРУ ПЕВАЧИЦА ће Нову годину дочекати радно. – Када нисам трудна, углавном радим за Нову годину – каже Наташа кроз осмех. – Певаћу на тргу у Зајечару.- Не волим да правим резиме јер ме то асоцира на крај нечега. Гурнула ме лепа креативна енергија. Баш сам зајахала на том таласу. Мислим да се то види у ономе што радим и у енергији коју емитујем. Дижем се полако, не могу да кажем да сам потпуно добро, али на добром сам путу. У свему налазим извор енергије. Иза мене не стоји успешан мушкарац, већ моја мајка, која ми помаже око деце. Нисам баш тако чврста и јака као што изгледам. Врло сам осетљива, реагујем на енергију и неке ствари баш умеју да ме сломе.На питање како после свега гледа на љубав, Наташа, за наш лист, каже:- Живим љубав, она је у сваком виду добродошла. Када бих престала да верујем у љубав, престала бих да верујем у живот и његову лепоту. Инспирацију сам налазила у мушкарцима, до сада сам се два пута инспирисала. Можда ће наићи и нека трећа инспирација.

КАД СЕ СКЛОПЕ КОЦКИЦЕ

ПЕВАЧ “Магла бенда” Владан Савић нагласио је да је било задовољство сарађивати са Наташом:- Ово је наш први дует у каријери. Требало је да се деси права песма, добра енергија и да се склопе коцкице. У овом случају поклопило се милион коцкица.

Izvor Novosti