Poznate ličnosti imaju zasebnu osobu za skoro svaki deo tela: šminkeri, stilisti, dizajneri, frizeri – svi ovi ljudi brinu da holivudske dame izgledaju savršeno.Šta ako vam kažemo da su neke od zvezda mnogo slične nama? Na primer, među njima ima onih koji svoje lice ne mogu da povere ni profesionalcima. Otkrivamo ko je od modernih poznatih ličnosti odbio usluge šminkera u korist svojih zlatnih ruku.

Kejt Midlton

Princeza od Velsa je dugo bila poznata kao veoma ekonomična osoba. Kejt Midlton ne prezire odeću i dodatke sa masovnog tržišta, a veoma retko joj trebaju usluge profesionalaca u izgledu. Supruga princa Vilijama nije ljubitelj jarke šminke, pa je u stanju da sama napravi lagani dnevni akt. Tek povremeno se Kejt okreće šminkerima.

Šakira

Šakira baš i ne voli da se fotografiše – latino pop princeza je to više puta priznala u svojim intervjuima. Ona smatra da je osmeh najbolja šminka, ali kada treba da se spremite za neki događaj, Šakira ipak vadi kozmetičku torbicu i sama se šminka, bez pomoći ijednog šminkera. NJen omiljeni proizvod i glavna tajna lepote je – krema za sunčanje.

Žizel Bindšen

Poznati model je veoma skrupulozan po pitanju šminke. Rekla je da više voli da se farba samo zato što joj se baš i ne dopada kada joj se četkice za maskaru i četkice za senke prinose na opasnu udaljenost od očiju. Prema njenom mišljenju, mnogo je lepše, brže i sigurnije ako sama šminka oči. Evo takvog paradoksa za devojku koja skoro živi okružena prvim svetskim šminkerima.

Dodža Ket

Čak i pre uspešne pevačke karijere, Dodža Ket je bila veliki obožavatelj YouTube kanala šminkera. Kako je sama pevačica rekla, mogla je satima da crta lukave strelice, gledajući šminkere na ekranu. U budućnosti, Dodža nije zaboravila svoj talenat, tako da u 99% slučajeva ne propušta priliku da to nadoknadi. Sva šminka koju ona nanosi na svoje lice je zaista veoma lepa!

Kejt Vinslet

Kejt Vinslet apsolutno ne toleriše kada joj stranci dodiruju lice. Baš kao i Blejk Lajvli, Kejt je naučila trikove šminkanja gledajući profesionalce na video zapisima. Pored šminke, Vinslet sama pravi i frizure. Kao odgovor na kritike, glumica napominje da je minimalizam znak dobrog ukusa. Veruje da glamur i pretencioznost nisu za nju.

Izvor Novosti