Amal Clooney otkrila šta joj je George Clooney pisao u ljubavnim pismima, odnosno kako je osvojio.Oskarovac je u srijedu pričao o svojoj supruzi sa voditeljicom emisije “CBS Morning” Gayle King, priznavši da joj je pisao ljubavna pisma.“Ona je ovako je zabavna, pametna, lijepa, sjajna žena. I znate, bilo je – jednostavno sam bio veoma oduševljen njom. Počeo sam da joj pišem pismo”, rekao je.

Amal je otkrila šta se nalazilo u pismima koje joj je pisao George.“Pisma, neka od njih su dolazila od njegovog psa… psu je bio potreban advokat za ljudska prava da ga spasi iz vinskog podruma. Sjećam se toga”, prisjetila se ona.“Ko će se naljutiti na psa?”, George je uzvratio šalom.Par se prisjetio trenutka kada su se prvi put zaljubili.“Bilo je lako. Bio je to trenutak kada je ušla na vrata. Samo me je, znate, odnijela. A zabavni dio je bio, znate, nismo – nisam znao da li bih joj se svidio ili nešto od toga. Upoznala sam ga i mislila sam da mi je tako drago što postoji neko poput njega na svijetu. Nisam nužno zamišljala da ću provesti život s njim ili da ćemo imati ovu nevjerovatnu porodicu”, dodala je Amal.

Par je čak podijelio detalje o svojim petogodišnjim blizancima, Elli i Alexanderu.“Napravili smo strašnu grešku. Pa, mi — mi smo ih učili italijanski. Ali mi ne govorimo italijanski. Naoružali smo ih jezikom kojim nam mogu nauditi. Ne znamo šta govore. Naš sin je sada veliki šaljivdžija. Alexanderov omiljeni superheroj je Batman. On kaže, znaš, rekao sam, ‘koji je tvoj omiljeni superheroj?’ On kaže, ‘Batman.’ Ja kažem, ‘znaš, ja sam bio Batman.’ On kaže, ‘da, ali ne više.'” rekao je.

Izvor Hayat