Možda smo posljednji put vidjeli Danijela Krejga kao Džejmsa Bonda, ali posljednjeg Bonda svakako nismo.Prema izvještajima koji su se pojavili iz filmske industrije ove nedjelje, globalni špijunski fenomen, koji je počeo da se pojavljuje na ekranima prije 60 godina 1962. godine, pojavljivaće se filmovima najmanje do 2037. godine. Vorner Bros potpisao je ugovor u kom produžava produkciju o Bondu do te godine, sa mogućnošću produžetaka.

Danijel Krejg se posljednji put pojavio kao Bond u “No time to die” – do trenutka objavljivanja, Krejg je bio na čelu špijunske akcione franšize u ukupno pet filmova tokom 15 godina.Još niko ne zna ko bi trebalo da zamijeni Bonda u sljedećem dijelu franšize, ili kada je sljedeći film predviđen da uđe u produkciju.

Nedavno su se pojavili izvještaji da je Idris Elba, koji je dugo najavljivan za ovu ulogu, odustao od Bonda nakon godina razgovora (i godina glasina koje su podsticali obožavaoci franšize).Spekulacije o sljedećoj osobi koja će preuzeti ulogu 007 se pojačavaju, jer je prošlo gotovo godinu dana od objavljivanja filma “No time to die” – 25. filma u nizu koji su pohvalili kritičari.

Izvor CDM