Glumci su poznati po tome što ponekad idu u ekstreme kako bi se pripremili za ulogu. LJudi poput Hita Ledžera, Hilari Svonk, Roberta De Nira i Kristijana Bejla bili su priznati po svom izuzetnom metodu glume u prethodnim ulogama, a ponekad ova ekstremna posvećenost postaje i fizička.

Mila Kunis je počela da puši za “Black Swan”

Kunis je igrala balerinu u jezivom filmu iz 2010. “Crni labud”, a da bi se uklopila u ličnost balerine, Kunis je odlučila da smrša za tu ulogu. Međutim, Kunis je na Sirijusu KSM podelila da je izgubila nezdravu količinu težine i da nikome ne bi preporučila da uradi ono što je ona uradila za film.- I reći ću vam ovo, ja ovo uopšte ne promovišem, ali nekada sam bila pušač, pa sam pušila mnogo cigareta i jela sam ograničenu količinu kalorija, deli Kunis.

En Hatavej je jela pastu od ovsene kaše za “Les Mis”

Hatavej je izgubila ukupno 11 kilograma zbog uloge Fantine u filmu “Jadnici”. Dok je bila proslavljena i priznata za njen sjajan nastup u filmu, zvezda je bila podvrgnuta opasno nezdravoj ishrani za ovaj gubitak težine.Kako navodi Vogue, Hatavej je jela samo dva komada ovsene kaše dnevno da bi izgubila težinu.- Morala sam da budem opsesivna kada je to u pitanju – ideja je bila da izgledam blizu smrti, kaže ona za Vogue.

Kristijan Bejl je jeo jabuku dnevno za “The Machinist”

Da bi smršao, Bejl je svaki dan pio crnu kafu i jeo jednu konzervu tunjevine sa jednom jabukom. Iako je ovaj ekstremni gubitak težine funkcionisao, nije iznenađenje da nešto poput ovoga može da izazove pustoš po zdravlje osobe.U stvari, Bejl sada priznaje da njegove prethodne metode transformacije za ulogu moraju da prestanu. On je za Sandej tajms 2019. rekao da “ne mogu da nastavim to da radim. Zaista ne mogu. Moja smrtnost me gleda u lice”.

Zoi Kravic je jela glinu za “The Road Within”

Zoi Kravic je 2015. godine igrala ulogu nekoga ko je bulimičan i anoreksičan za film pod nazivom “Put unutar”. Zvezda je morala da smrša za ulogu, što je uradila uz ekstremni detoks.Bila sam na detoksu, rekla je u intervjuu za Us Weekli.- Pokušala sam da to uradim na što zdraviji način, iako to nije zdravo. Na kraju sam pila glinu, jer ti čisti telo i “puni” te. Jela sam masivnu teglu pasiranog povrća dnevno i trčala, prenosi Eatthis.

Izvor Novosti