Ovan-Rasejani ste i ne osećate se baš najbolje. Ne zapostavljajte partnera. Slobodni, vidite sa prijateljima, a preko njih možete upoznati neku zanimljivu osobu.

Bik-Posvetite se partneru. Priredite mu neko iznenađenje ili bar večeru. Imate puno samopouzdanja pa ćete biti skloni flertu.

Blizanci-Sve Vam ide sporije nego obično. Nemojte da se nervirate oko toga što Vam sve ne ide kako ste zamislili na poslu. Budite detaljni danas.

Rak-Zadržite poslovne probleme za sebe, ne opterećujte bliske ljude time. Opterećuju Vas obaveze koje niste završili na vreme. Nemojte sebi da pravite pritisak, nego se bolje organizujte.

Lav-Provedite vreme sa partnerom. Ne dozvolite da Vaš odnos upadne u kolotečinu. Moguće je novo poznanstvo preko prijatelja, ako ste slobodni. Danas je dan za flert.

Devica-Potrudite se da se fokusirate na saradnju sa drugima. Možda neće sve baš biti idealno ili kako treba, ali se potrudite da date sve od sebe da tako bude. Mogući su iznenadni troškovi.

Vaga-Danas uradite nešto za partnera što odavno planirate. Ne odbijajte poziv za izlazak ili zabavu. Moguća je glavobolja.

Škorpija-Danas je sve kako treba u vezi sa partnerom. Romantični ste. Slobodni, na putovanju možete da upoznate neku zanimljivu osobu. Planirajte bolje svoje vreme.

Strelac-Partner neće tolerisati Vašu posvećenost poslu toliko, budite racionalni i organizujte se bolje. Slobodni, preko posla može doći do nekog zanimljivog poznanstva. Bićete zadovoljni poslom i radom sa kolegama.

Jarac-Posvetite više pažnje partneru. Danas očekujte odličnu saradnju sa svima. Potrudite se da pomognete saradnicima koliko je to moguće. Osetan priliv novca je moguć.

Vodolija-Pokušajte da porazgovarate sa voljenom osobom o stvarima koje Vam smetaju. Sporiji ste nego inače, a to je čudno za Vas. Potrudite se da se dobro organizujete.

Ribe-Pomalo sve ide sporije nego inače. Rasejani ste. Danas nemate koncentraciju za rad. Posle posla odmarajte, to Vam je neophodno. Moguć je problem sa pritiskom.

Izvor Novosti