Bred Pit je suknju učinio muževnim odjevnim komadom, a da li će Džared Leto to isto uspjeti sa cvjetnom haljinom?Glumac Džared Leto je primijećen kako izlazi sa žurke u sklopu Nedjelje mode u Njujorku u lepršavoj, cvjetnoj Guči haljini do članaka, uz koju je (naravno) upario gumene papuče istog brenda. Iznenađujući detalj bile su bijele farmerke ispod haljine, ali ko će se čuditi tipu koji nosi crveni kamiondžijski kačket sa Guči haljinom?

Leto je Njujorškoj nedjelji mode prisustvovao zajedno sa mnoštvom drugih poznatih ljudi, uključujući Anu Vintur, Irinu Šajk, Kendal Džener, Dodžu Ket, Bruklina Bekama i naravno, Kanjea Vesta.Događajem pod nazivom Vogue World, koji je organizovala istoimena publikacija, završena je Nedjelja mode u Njujorku.

Leto je bio obučen relativno dosadno u poređenju sa svojim slavnim kolegama od kojih su neki šetali bez košulja, u odijelima na golo tijelo. Njegova haljina je prirodna evolucija nedavne fascinacije muškarcima u suknjama, koju je izazvao Bred Pit i najavljuje sasvim novi pravac u muškoj modi.

Izvor CDM