Ako ste mislili da će Dženifer Lopez nakon vjenčanja sa Benom Aflekom konačno napraviti pauzu u karijeri, tu smo da vam kažemo da od toga nema ništa. Poznata pjevačica i glumica ne samo što nije napravila pauzu, već radi više nego ikad.Ove godine smo je gledali u romantičnoj komediji Marry Me (Ti si taj), ali ona je u međuvremenu snimila još jedan film, ovog puta totalno drugačijeg žanra.

Džej Lo, naime, igra plaćenog ubicu u novom Netfliksovom akcionom filmu, pod nazivom The Mother. Ona je u bijegu od opasnih ljudi kojima se zamjerila tokom obavljanja svog posla, zbog čega je odlučila da se neko vrijeme primiri i živi van domašaja datih osoba. Međutim, kada sazna da se njena ćerka, koju je davno napustila, nalazi u opasnosti, ona je prinuđena da se vrati svom starom zanatu i uradi sve što je u njenoj moći da je zaštiti, prenosi Citymagazine.

The Mother je režirala Niki Karo po priči Miše Grin. Sporedne likove u filmu tumače Džozef Fajns, Gael Garsija Bernal, Lusi Paez i Omari Hardvik, a on stiže na Netfliks u maju 2023. godine.Nedavno je objavljen prvi trejler ovog filma.

Izvor CDM