Dženifer Lopez je napravila pun krug! Dvadeset godina od dana objavljivanja albuma This Is Me…Then, 53-godišnja pevačica najavila je njegov nastavak, album This Is Me…Now.Nakon skorašnje vesti da je obrisala sve postove na svojim profilima na društvenim mrežama, ona je danas ujutru podelila vest u vezi albuma sa svojih 227 miliona pratilaca na Instagramu.Džej Lo u kratkom videu kaže: „Ovo sam ja tada, ovo sam ja sada“.

Novi projekat zvezde filma Ti si taj „opisuje emocionalno, duhovno i psihološko putovanje koje je prešla u protekle dve decenije“, navodi se u saopštenju za medije. Prvi album je bio posvećen njenom tadašnjem dečku Benu Alfeku, s kojim je danas u braku.Trinaest novih pesama uključuju naslovnu numeru, kao i različite pesme koji aludiraju na njenu romansu sa poznatim glumcem i rediteljem, kao što su Dear Ben pt. II i Midnight Trip to Vegas.

Deveti studijski album Dženifer Lopez označava njen povratak pisanju i produkciji, i prikazuje „ranjivost koja nikada ranije nije pokazana, dok spaja njen moćni vokal sa ispovednim pesmama i optimističnim ‘proslavama ljubavi’“, navodi se u saopštenju.Pevačica inače smatra da je album This Is Me…Then nešto najbolje što je snimila. Podsećamo vas, sa ovog izdanja su skinuti singlovi Jenny from the BlockAll I HaveI’m Glad i Baby I Love U!.Dženifer Lopez prodala je više od 80 miliona svojih muzičkih izdanja širom sveta, a njen poslednji album pod nazivom A.K.A. objavljen je 2014. godine.

Izvor City Magazin