Džoni Dep ima novu djevojku, a u pitanju je advokatica Džoel Rič, koja ga je zastupala u njegovoj tužbi za klevetu u Velikoj Britaniji protiv magazina The Sun, prenosi TMZ. Iako se tokom njegovog suđenja sa bivšom suprugom Amber Herd nagađalo da je on u ljubavnom odnosu sa svojom advokaticom Kamilom Vaskez, to nije slučaj, ali je glumčevo srce ipak osvojila druga djevojka, takođe advokatica.

Rič nije bila dio tima na nedavnom suđenju Depa i Herdove održanom u Virdžiniji, kada je glumac dobio spor protiv bivše supruge, ali je bila prisutna na sudu kao podrška.“Među njima je ozbiljno. Među njima je hemija. Rič je takođe bila prisutna tokom suđenja u Virdžiniji, međutim, njeno prisustvo u sudnici nije bilo profesionalno, već lično”, rekao je izvor za US Weekly, i dodao da se par na početku veze diskretno sretao u hotelima.

Izvor je takođe otkrio da je Rič, kada je upoznala glumca, još uvijek bila u braku, ali da je sada u procesu razvoda. Ona i njen bivši muž imaju dvoje djece.Inače, Džoel Rič je iz Velike Britanije, a u radnoj biografiji joj piše da „radi na odbrani reputacije (klijenta) od lažnih i klevetničkih optužbi u štampi, na mreži i na društvenim medijima“. Dalje se kaže da ona ima „posebnu stručnost u zaštiti privatnosti pojedinaca od neopravdanog upada i pažnje medija“.Inače, ni glumac ni Džoel Rič se o ovome još uvijek nisu oglašavali u javnosti.

Izvor CDM