Feng šui, drevna kineska filozofija uređenja prostora, koristi se za postizanje pozitivne energije u domu ili kancelariji, ali i za poboljšanje određenih aspekata života.Donosimo vam nekoliko feng šui smernica za poboljšanje produktivnosti, uspeha na poslu i više prihoda – evo šta treba da uradite u svojoj kući:

2. Pažljivo birajte boje – Prema principima feng šuija, trebalo bi da budete okruženi bojama koje pokreću energiju i vibracije prostora. Svaka boja ima različito značenje, a feng šui stručnjaci preporučuju:

Zelena: poboljšava zdravlje i ravnotežu
Plava: podržava uspeh u karijeri i rast
Žuta: predstavlja sreću i dobra vremena
Bela: donosi kreativnu energiju

3. Unesite duh prirode u svoj prostor – Ovo ćete najlakše raditi tako što ćete kupiti nekoliko zelenih biljaka. Krasula privlači novac, pahira donosi uspeh i sreću… Postoje biljke koje se posebno preporučuju u feng šuiju za poboljšanje finansija. Negujte ih i one će vam uzvratiti lepotom i dobrom energijom.

5. Koristite feng šui figure – Figura zmaja privlači moć, novac, dobre prilike, dok figurica konja donosi brzinu i energiju uspeha. Jedan od najpopularnijih simbola za prosperitet i novac je feng šui žaba – važno je da je postavite na odgovarajućem mestu prema feng šuiju, i ne zaboravite da je protrljate po leđima za sreću i napredak.

Izvor Alo.rs