Smatra se da je jedan od najvažnijih ženskih aduta, a mnogo toga može otkriti i o vašoj ličnosti!

Kosa vezana u rep

Svi misle da su žene koje svoju kosu vezuju u rep jednostavne i stidljive, istina je, tvrde stručnjaci, potpuno drugačija. Upravo sklanjanje kose sa lica otkriva osobu snažnog samopouzdanja i vatrenog temperamenta.

„Svaka dlaka na svom mestu“

Savršeno uredne frizure, poput „zalizanih“ čvrstih punđi, omiljeni su izbor žena koje su opsednute kontrolom. Ako je ova frizura vaš favorit, niste ljubitelj nepredviđenih situacija i iznenađenja. Volite da vodite glavnu reč, kako na poslu, tako i u vezi ili braku.

Prirodno raspuštena kosa

Ovakvu frizuru najviše vole žene koje su slobodoumne, nepredvidive i spontane. One se dobro osećaju u svom telu, a za njih je život jedna velika avantura.

Neuredna punđa

Ljubiteljke takozvane „messy bun“ frizure tj. neuredne punđe su jako svesne svoje seksualnosti i sa lakoćom zavode muškarce. Nemarnost prilikom pravljenja ove frizure odaje „divlju crtu“ u njima i činjenicu da ni u kom smislu ne robuju pravilima.

Bob

Jedna od najzahtevnijih frizura, budući da zahteva često feniranje i stilizovanje kako bi poprimila i zadržala željenu formu. Iz tog razloga, vlasnice ovakvih frizura deluju pomalo hladno i rigidno, ali istina je sasvim drugačija – one su izuzetno komunikativne i druželjubive.

Kratka kosa

Nose je veoma hrabre žene, koje jako dobro znaju šta žele od života i od veze. One su spremne na apsolutno sve. Ne vole da slede većinu i originalne su u svakom segmentu života, prenosi sredime.rs.

Izvor Krstarica