Jesen je stigla, a sa njom i novi trendovi kad je reč o frizurama.Zlatni tonovi koji su bili dominantni tokom leta sada lagano padaju u drugi plan i ustupaju tron bakarnim i kestenjastim nijansama, koje prate promenu boja u prirodi.Čim je Zendaja promovisala tamnu kosu sa bakarnim sjajem, postalo je jasno da će ove jeseni to biti jedan od najpraćenijih trendova.- Kestenjaste nijanse će dominirati, jer većina devojaka želi topliji efekat koji odgovara aktuelnom godišnjem dobu – kaže frizer Maks Andreas.

– Plavuše će se verovatno opredeliti za karamel ili konjak tonove, kako bi se što bolje uklopile u boje kojima smo okruženi. Da biste zadržali luksuzni sjaj koji će vam doneti nova boja kose, obavezno stavljajte masku makar jednom nedeljno.Pored toplih bakarnih i kestenjastih tonova, trend koji će dominirati ove jeseni i zime su šiške. One su, ujedno, i najbrži i najefektniji način da “izbrišete” godine i izgledate mlađe. Odaberite one koje laskaju vašem obliku lica.

Za dame koje ne žele da se odreknu lokni stiže dobra vest – afro-loknice, kao i one nešto krupnije i raskošnije ostaju u trendu. Važno je, poručuju firzeri, da kosa bude negovana i blistava, što ćete postići upotrebom specijalizovanih preparata i redovnim šišanjem rascvetalih vrhova.

(Ona.rs)