Georgina Rodriguez svojim odjevnim kombinacijama nerijetko privlači pažnju, a posljednja u nizu je bila u fokusu javnosti zbog cijene. Manekenka je Manchesterom prošetala u outfitu koji ukupno vrijedi dva miliona eura, a najskuplji iz kombinacije bili su modni dodaci.Zahvaljujući svom stilu i načinu odijevanja, ali i činjenici da je djevojka nogometaša Cristiana Ronalda, Georgina je nerijetko u centru pažnje.

Objavivši fotografije na svom Instagram profilu pokazala je odjevnu kombinaciju čija vrijednost doseže vrtoglavih 2 miliona eura, ponajviše zahvaljujući modnim dodacima koje je nosila.Španjolka je ulicama Manchestera prošetala u plavoj haljini Stelle McCartney vrijednoj 1.900 eura koja je istaknula njenu nevjerovatnu figuru.

Na nogama je nosila LeSilla štikle vrijedne 765 eura. Hermes torba koju je držala u ruci košta 94.000 eura.Modni dodaci koje je taj dan nosila, dva prstena i vrlo skupi sat, značajno su podigli cijenu outfita.Prvi je prsten s dijamantima i safirima vrijedan 800.000 eura, a drugi je Cartier vrijedan 700.000 eura. Outfit je upotpunila Rolex satom vrijednim 550.000 eura.

Izvor Klix.ba