Grupa Feminnem, koju čine Pamela Ramljak, Neda Parmać i Nika Antolos, objavila je novi singl pod nazivom “Ima li nas sutra”.Muziku i aranžman radio je Branimir Mihaljević, a tekst je pisao Nenad Ninčević. Spot je režirala Sandra Mihaljević.”Rijetko koja pjesma me odvede u neki drugi svijet, a ova je to uspjela. Jednostavno te obuzme čista emocija, što je po meni najvažnije kod pjesme – da izazove reakciju”, rekla je Pamela.

Neda je navela da joj je drago što sarađuje s ekipom koja isto diše i ima isti interes, a to je raditi dobru muziku i kvalitetan vizual.”Pjesma je snimljena isti dan kad smo je čule i taj isti dan smo odlučile da je upravo ona naš sljedeći singl. Slušam je već mjesec dana”, dodala je.”Nakon prvog slušanja ušle smo u studio i snimile je. Ovoj pjesmi vjerujem, jer smo ‘vukle’ onu emociju koju smo i same proživjele. Jedna od onih pjesama koju vidim da traje”, kazala je Nika.

Grupa Feminnem je prije tri mjeseca najavila svoj povratak objavljivanjem singla “Zajedno”. Mnogi ih pamte po tome što su 2005. godine predstavljale Bosnu i Hercegovinom s pjesmom “Call Me”.

Izvor Klix.ba