Ono što su mnogi fanovi stripova i filmova po istim priželjkivali, ali čemu nisu smjeli previše da se nadaju, ipak će se ostvariti – Hju Džekmen vratiće se kao Vulverin.Vijest je objavio niko drugi do Rajan Rejlnolds, Dedpul lično, na svom Tviter nalogu, uz prikladan humoristički video. On je najavio da će Dedpul konačno ući u Marvelov filmski univerzum (MCU) i da naredni nastavak ove sage dolazi za dvije godine, a potom se pojavio i Hju Džekmen, koji je na pitanje da li želi da ponovo bude Vulverin odgovorio samo „Važi, Rajane, može”.

Još ranije, Rejnolds je najavio da će Dedpul 3 biti samo za odrasle, uprkos tome što su MCU filmovi uglavnom za cijelu porodicu. Film će režirati Šon Levi, koji je sa njim sarađivao na ostvarenjima Free Guy i The Adam Project, a kao scenaristi vraćaju se Ret Ris i Pol Vernik, koji su radili na prva dva filma o ovom antiheroju.Da podsjetimo, Hju Džekmen je posljednji put tumačio Vulverina u ostvarenju Logan iz 2016. godine i više puta napomenuo da se neće vraćati ovoj ulozi, tako da ostaje pitanje kako će ući u MCU. A zanimljivo je i da su Džekmen i Rejnolds već sarađivali na ne tako popularnom filmu X-Men Origins: Wolverine, u kome je i viđena prva, veoma čudna verzija Dedpula, prenosi Citymagazine.

Na vijest o povratku Vulverina, reditelj Logana Džejms Mangold podijelio je samo jedan gif na Tviteru koji je izazvao mnoge reakcije, nakon čega je morao da objasni da je u pitanju samo šala.

Izvor CDM