HOROSKOP ZA SREDU, 23. JANUAR

23 Januara 2019

OVAN-Nagli pad energije uvodi vas u nervozu i napetost. Otvoreni sukobi na poslu mogu vas izbaciti iz takta. Radna sredina u kojoj se nalazite prepuna je negativnog naboja, pa bi za vas najbolje bilo da se povučete i malo odmorite.

BIK-Nije povoljan dan za ugovore. Odložite sve nakratko jer ako sada započnete nove pregovore, može se sve iskomplikovati. Trenutno, izvan vašeg vidokruga se nalaze informacije koje su od presudnog značaja za vaš projekat.

BLIZANCI-Stalno govorite o promenama, pa to postaje naporno za vaše okruženje, naročito za saradnike. Svoje strahove najviše projektujete na ženski deo populacije. Neopreznom izjavom možete izazvati žestoki sukob, iako verujete da ste dobronamerni.

RAK-Loši odnosi u vašoj radnoj sredini su postaju nepodnošljivi, pa vama ne preostaje ništa drugo oszm da razmišljate o odlasku. Situacija nije povoljna i svesni ste da biste odlaskom iskomplikovali ionako lošu finansijsku situaciju.

LAV-Zbog naglašene promenljivosti raspoloženja pojačano ste osetljivi što može klimavu ljubavnu vezu dovesti u veliko iskušenje. U dnu srca još uvek čuvate jake uspomene iz daleke prošlosti, pa vam sećanje na propalu veliku ljubav remeti novu.

DEVICA-Tranziti vam donose šansu da svoje ideje, koje su do sada bile neshvaćene, konačno prezentujete na najbolji mogući način i dobijete podršku saradnika od kojih ste to najmanje očekivali. Čuvajte se povreda, a naročito budite oprezni u saobraćaju.

VAGA-Idete preko svojih mogućnosti. Umor, koji vas već izvesno vreme muči, uzima svoj danak. Za svakodnevne poslove potrebno vam je više truda nego inače. Zbog nedostatka sna pada vam i koncentracija, pa ako to ne rešite, sledi vam pad energije.

ŠKORPIJA-Dan je idealan za sabiranje učinjenog i planiranje budućih aktivnosti. Gospodarite svojim vremenom, ali ne zanemarujte činjenicu da ste vi deo nečijeg života. Ako odlučujete samo u okvirima ličnih interesa, neko pored vas trpi.

STRELAC-Preokupirani ste finansijama, partnerskim odnosima i dilemom o nekakvom ulaganju. Od vas se očekuje da se prilagodite, a vaša reakcija je potreba da pobegnete. Savet je da istrajete u svemu, jer dobitak koji možete ostvariti nije zanemarljiv.

JARAC-U misli vam se uvukao neki nemir, nikako da odgonetnete šta je to što vas muči. Tenzije vam onemogućavaju da sagledate situaciju u realnosti, pa je najbolje da odagnate teške misli i dan provedete s prijateljima, u druženju i ćaskanju.

VODOLIJA-Obaveze od vas zahtevaju koncentraciju i pun mentalni angažman. Frustrira vas sukob između dužnosti prema drugima i potrebe da ugodite sebi. Ako pronađete zadovoljstvo u radu, oslobodićete se grča, a samim tim i neprijatnog osećaja da ste iskorišćeni.

RIBE-Osećate se kao da ste blokirani, kao da su svi vaši pokušaji da na diplomatski način nešto rešite, onemogućeni. Izbegavajte konflikte sa autoritetima i podršku potražite među mlađim saradnicima koji su vam u ovom periodu naklonjeni.

 Izvor Novosti

The Author

Milan Sijan

Pročitaj više iz objava