Ovan

Bik

Mesec u Blizancima u petak u trigonu je sa vašom vladajućom planetom Venerom u Vagi. Ovo vam pomaže da zablistate, posebno na poslu. Subotnja konjunkcija između Meseca i Marsa u vašem sektoru novca upozorava vas da vodite računa o tome koliko trošite pod ovim obiljem inspirativne energije. Kasnije u toku dana, Mesec u znaku Raka je u kvadratu sa Jupiterom, udvostručujući upozorenje kada je reč o finansijama.

Blizanci

U petak, Mesec u Blizancima u trigonu je sa Suncem, Merkurom i Venerom, jačajući vaše samopouzdanje i ličnu moć. Konjunkcija Meseca sa Marsom u subotu ujutru vas natera da stupite u vođstvo dok vam daje obilje energije koja traži da bude izražena. Mesec je u Raku do kraja vikenda. Njegov kvadrat prema Jupiteru naglašava potrebu za sigurnošću. Budite oprezni sa svojim finansijama.

Rak

Mesec u Blizancima osvetljava snove dok prolazi kroz vašu dvanaestu kuću, trigon Sunca i Venere. Ovo poboljšava dom i porodicu. U subotu ujutru, konjunkcija Mars-Mesec otežava spavanje, pa biste mogli da ustanete i obavite neke aktivnosti po kući. Mesec u znaku Raka u kvadratu sa Jupiterom kasnije tokom dana, pa pazite da ne preterujete.

Lav

U petak ćete se više posvetiti prijateljstvu nego porodici, jer Mesec u Blizancima osvetljava tu oblast. Trigon Venere i Sunca u vašoj zoni komunikacije i veze. Zabava je trenutno na vrhu vaše liste obaveza. Ovaj nagon samo postaje jači kada se u subotu Mesec spoji sa Marsom. Mesec u Raku u vašoj dvanaestoj kući snova stiže na vreme. U subotu ćete morati da obuzdate višak dok Mesec kreira kvadrat sa Jupiterom. Srećom, do nedelje ćete konačno moći da se odmorite.

Devica

U petak živahni Mesec u Blizancima u trigonu je sa Saturnom, Venerom i Suncem. Ovo je odlično za vašu karijeru i finansije, iako konjukcija Meseca sa Marsom u subotu ujutro znači da ćete morati da trošite oprezno. U subotu popodne Mesec u Raku vas poziva da provedete vreme sa svojim prijateljima, i dok kvadrat između Meseca i vaše vladajuće planete, Merkura, može otežati komunikaciju u nedelju, vi ste profesionalac i savršeno se snalazite u tim vodama.

Vaga

Avantura vam zvoni na vrata u petak dok živahni Mesec u Blizancima ističe vašu devetu kuću, podržavajući Veneru i Sunce u Vagi. Ako ne možete da spakujete kofere i odete na putovanje odmah, svakako možete planirati. Trigon između Meseca i Saturna vam pomaže u logistici. Nemojte uzimati stvari koje ne možete da ispunite do kraja. Konjunkcija Meseca i Marsa zahteva praktičnost.

Škorpija

Romantika kuca na vaša vrata ovog petka dok Mesec u Blizancima osvetljava vaš intimni sektor, trigon Venere, Sunca i Saturna. Oslonite se na romantiku i planirajte izlazak. Nećete biti razočarani, posebno ako se to prenese na sledeće jutro, kada se Mars spoji sa Mesecom. Mesec u Raku vas podstiče da izađete u svet i uživate u novim prizorima, zvucima i vezama.

Strelac

Mesec u Blizancima u petak osvetljava vaš sektor partnerstva, što je skladu sa romantičnom Venerom, Suncem i Saturnom. Planirajte izlazak u skladu sa željama vaše voljene osobe i bićete oduševljeni ishodom, posebno u subotu ujutro kada se Mars spoji sa Mesecom. Jupiter, vaša vladajuća planeta, takođe je u kvadratu sa Mesecom u znaku Raka. Povratite svoju energiju kako biste preplavili život entuzijazmom i energijom.

Jarac

U petak bi posao mogao da izazove pobednički ples dok Mesec u Blizancima osvetljava vaš sektor zapošljavanja, sa trigonom Venere, Sunca i Saturna. Naklonite se dok vas reflektor obasjava. Subotnja konjunkcija između Marsa i Meseca može olakšati prekomerni rad. Srećom, Mesec u Raku stiže na vreme da ohladi stvari. Čak vas i kvadrat između Meseca i Jupitera upućuje ka ognjištu i kući.

Vodolija

Mesec u Blizancima inspiriše romantiku dok prolazi kroz vašu petu kuću, trigon Venere i Sunca. Planirajte izlazak i pustite strast da preuzme kormilo kada se Mesec u subotu ujutru spoji sa strastvenim Marsom. Samo budite sigurni da li ste ispravno pročitali signale. U nedelju, Mesec u Raku u vašem sektoru zdravlja i blagostanja poziva vas da se brinete o sebi, opustite se i uživate u zasluženom danu odmora.

Ribe

Mesec u Blizancima u petak u trigonu sa Venerom, Suncem i Saturnom, uliva divnu energiju u vaš dom i porodični sektor. Subotnja jutarnja konjunkcija Meseca i Marsa vas budi rano da biste mogli da započnete projekte do kojih juče niste stigli. Lako je preterati sa ovim tranzitom. U subotu i nedelju, Mesec u Raku izvlači vašu kreativnost na površinu.

Izvor Glossy