Vojvotkinja od Saseksa i nekadašnja američka glumica Megan Markl u kratkom roku prirasla je za srca ženama širom sveta zbog svoje prirodne lepote, jednostavnosti i spremnosti da tajne svoje lepote podeli sa ženama širom planete.Upravo jedan od takvih saveta i tajni je njen plan ishrane koji je praktikovala neposredno pre udaje za princa Harija i usvojila ovaj meni tokom kasnije perioda života.

Dnevne rutine Megan Markl

Dan započinje ispijanjem tople vode sa limunom, a za doručak jede kašu sa agavinim sirupom i bananama. Za večeru jede salatu sa mahunarkama, koje su odličan izvor proteina. Tada sebi dozvoljava da pojede jabuku sa bademovim maslacem i još jedno iznenađenje – sa morskom soli!Čaj joj je vreme za zeleni sok, ali ne sviđa joj se. Večera je testenina sa tikvicama i parmezanom. Ono što je najvažnije, Megan se ne uskraćuje za vino.

Ipak, ona ne ponavlja ovaj meni svaki dan. Ponekad jede i omlet sa začinskim biljem i sirom, zatim morskom hranom, pa čak i pomfritom i supom za večeru.Takođe, Megan Markl posebnu pažnju posvećuje ravnoteži u svom meniju. Jede stvari koje voli, ali iz razloga.Ona jako voli jogu i mnogo trči. Takođe trenira pilates pod nadzorom ličnog trenera.

Izvor Novosti