Pjevačica Jelena Rozga i njen hrvatski kolega Matija Cvek, koji prema riječima iz izdavačke kuće Croatia Records važi za trenutno najpoželjnijeg, objavili su duetsku numeru i spot “Zar je ljubav spala na to”.Riječ je o obradi čuvenog hita grupe Magazin koji je Rozga svojevremeno otpjevala sa Mladenom Vojičićem Tifom iz Bijelog dugmeta.

“Šetajući zagrebačkom Ilicom, Jelena Rozga i Matija Cvek pred kamerama su vjerno dočarali ljubavni par, a veliki hit iz 2001. godine dobio je posve novi aranžman iza kog stoji Srđan Sekulović Skansi“, navodi se u saopštenju Croatia Recordsa.Ovo je prva u nizu obrada koje Jelena priprema za novi studijski album.

Na novom albumu “Minut srca mog” naći će se čak 19 odabranih pjesama u akustičnoj verziji.Podsjetimo, ranije objavljene fotografije Rozge i Cveka, kao i priznanje pjevačice da je za ovu saradnju željela samo Matiju, mnoge su navele na zaključak da bi poslovna priča mogla da preraste u ljubavnu.Za sad, Jelena i Matija su (samo) prijatelji i saradnici.

Izvor CDM