Suprotno onome što možemo pomisliti, poznati muškarci ne duguju svoju savršenu kožu samo dobroj genetici. Naprotiv, oni nezi posvećuju puno vremena i pažnje. Kako bi zablistali u svakodnevnom životu, kao i na crvenom tepihu, mnogi se trude da tretmane prilagode svojim potrebama i stanju kože. Neki čak imaju i svoje male tajne lepote, koje su dospele u javnost, što nas raduje, jer možemo da ih primenimo za blistaviji izgled. Od Dejvida Bekama preko Rege-Žan Pejdža i Harija Stajlsa i Henrija Goldinga, otkrijte omiljene „beauty” navike muških zvezda…

Koje su tajne lepote poznatih muškaraca?

Dejvid Bekam redovno nanosi hidratantnu kremu za zatezanje i pomlađivanje lica, koja čini da izgleda ozareno. Njegova supruga Viktorija Bekam kaže: „Moj muž se ne šminka, čak ne koristi ni toniranu kremu, već zlatnu hidratantnu kremu, jer prija koži, pruža sjaj, i nema osećaj da ima bilo šta na licu”.Rege-Žan Pejdž posvećen je svom izgledu i dobro zna koji proizvodi mu prijaju. Kako je njegova šminkerka Džesika Ortiz otkrila 2021, glumac se oslanja na jednostavnu, ali delotvornu rutinu koja se sastoji od 4 koraka. Započinje čišćenjem lica vodicom koja se ne ispira, zatim nastavlja s nanošenjem hidratantne kreme bogate aktivnim sastojcima i podloge za prekrivanje pora, pre nego što nanese toniranu kremu sa zaštitnim faktorom.

Sa druge strane, glumac Džonatan Bejli ljubitelje je pilinga za telo, koji čine da koža bude negovana i meka na dodir.Budući da ispucale usne nisu seksi, bolje se ugledajte na Harija Stajlsa i uložite u hidratantno i umirujuće ulje za usne.Mnogi muškarci umeju da ih zanemare, ali obrve treba održavati. Ako ste po prirodi razmaženi tip po pitanju dlakavosti, malo čišćenja s vremena na vreme ne škodi. Henri Golding u svom neseseru uvek ima trimer kojim oblikuje obrve i uklanja dlake iz nosa.

Rajan Rejnolds jedan je od onih muškaraca koji su na vreme uvideli značaj losiona u nezi kože. To je bitno. Suprug Blejk Lajvli najviše voli teksturu koja čisti i osvežava kožu, za blistav izgled.Da biste imali bradu poput najseksi muškarca za 2022. godinu Krisa Evansa, potrebno je da kupite brijač za savršene konture, ali i balzam za bradu ili ulje, da je ukroti i učini svilenkastijom.Trik Adama Drivera za blistavu, hidriranu i blistavu kožu, pre nego što ga zaslepe objektivi fotografa na crvenom tepihu? Sheet maske za lice, koje imaju trenutni efekat.

Izvor Danas