Između godišnjih doba, kada je previše toplo za veliki kaput, ali dovoljno hladno za nanošenje slojeva odjeće, obično gledamo u stvari u ormaru i zaključujemo da nemamo šta da obučemo. Međutim, postoji jedan odjevni predmet koji svi sada možemo da nosimo a da se smrzavamo ili se ne “kuvamo”.

Midi-suknje, koje padaju ispod koljena, mogu se nositi tokom jeseni sa čizmama, patikama i mokasinama, a uvijek se možemo igrati džemperima i krupnim šalovima.

Kada tražite najnovije trendove sezone, piste nijesu jedino mjesto za pronalaženje inspiracije za odjeću. Ulični stil poznatih podjednako je inspirativan i takođe govori o tome šta nam se to sprema. Od vrhunskih trendova sa Nedelje mode u Njujorku 2022, nismo mogli a da ne primijetimo niz elegantnih kožnih suknji.

Šlic koji se proteže duž cjevanice ili sprijeda nije iznenađenje, s obzirom na to da su za jesen 2022. mnogi dizajneri rekreirali uglađenost silueta iz 1950-ih. Nošene u uličnom stilu ove sezone, kožne midi-suknje koje smo primijetili imaju niz silueta, od pensil sukanja i onih A-kroja do modernih plisiranih. Šta god da nosite gore, kožna suknja će igrati glavnu ulogu, tako da se ne libite da uložite u onu od najbolje kože ili u bolju repliku.

Pensil suknja je sinonim za kancelarijsko odijevanje, pa zašto je ne biste digle na viši nivo izborom kožne varijante? Pensil suknja visokog struka od kroko kože, duboke čizme i fini kardigan učiniće vaš poslovni izgled veoma šik varijantom.Plisirana suknja od vještačke kože predivno ističe ženstvenost, ako su vam dosadile satenske.

Izvor Kolektiv.me