Da li ste znali da Japanci pri izboru partnera, a posebno životnih saputnika, često koriste metod analize krvnih grupa? Na ovaj način ih „proveravaju” želeći da vide da li veza može da ima budućnost.Teorija da se na osnovu ovoga može napraviti tačan psihološki profil odavno je prihvaćena, pa evo kako to izgleda kada se prevede u oblast ljubavi.
A

Žena ove krvne grupe je naizgled hladna, a zapravo veoma osetljiva, dok su muškarci odani i potpuno posvećeni. Oba pola su spremna da se žrtvuju za porodicu i preuzmu odgovornost za njihove posledice. Muškarci ove grupe ne privlače žene na prvi pogled, ali kada ih osvoje, onda njihove partnerke vide svu njihovu veličinu.

B
Intrigantne i zanimljive osobe, naizgled rezervisane i povučene, imaju krvnu grupu B. Žene od partnera očekuju nežnost, posvećenost i odanost, ali i stalne dokaze ljubavi. Teže se odlučuju na ulazak u brak, ali po tom pitanju nisu ništa lakši ni muškarci, koji svoje partnerke dugo testiraju. Ali kada se zaljube i venčaju, spremni su na sve za svoju ženu.

O
Žene nulte krvne grupe imaju potrebu da se potvrde kroz brak i porodicu, a onda vladaju iz senke, ubirajući profesionalni uspeh preko svojih muževa. Muškarci su vezani za porodicu, ali se bore protiv svakodnevne monotonije, želeći stalnu zabavu, prenosi Avaz.ba.

AB
Žene ove krvne grupe biraju partnere avanturističkog duha. Kada osete da više ne mogu da se kriju, ali je vreme da se izlože drugoj strani, beže. Muškarci su veliki šarmeri, ali su suptilni, odmereni.

Izvor Krstarica