Svi smo kao tinejdžeri imali svoju simpatiju među slavnim osobama, dok je neki imaju i po stare dane. Međutim, ako ste se ikad pitali kako je biti sa pojedinim slavnim osobama, možda će vas iznenaditi koje od njih su pravi “promašaj” u ulozi ljubavnog partnera.Slavne osobe uglavnom idealiziramo kako izgledaju savršeno, ponašaju se savršeno ili imaju savršene život. No, to naravno nije tako.Kada je riječ o ljubavnim vezama, sada je poznato koje zvijezde nisu ispunile zadovoljavajuće kriterije u romantičnim odnosima, a otkrili su to, ni manje ni više, nego njihovi bivši partneri. Evo o kome je riječ.

Jennifer Aniston

Glumica koju smo upoznali u popularnoj TV seriji “Prijatelji”, nastavila je snimati filmove, a uglavnom smo je mogli pratiti u romantičnim komedijama. Iako Aniston ima brojne kvalitete, zgodnu glumicu neki opisuju kao malu “razmaženu princezu u krevetu”.”Ona samo leži i ne želi da se mrdne, sve mora muškarac da ‘odradi'… Izmišlja svakakve izgovore da izbegne seks i nikada ga ne inicira”, rekao je izvor za strane medije.Inače, i Brad Pitt je na kraju svog braka sa Jennifer nazvao taj odnos “dosadnim”.

Bradley Cooper

Taylor Swift

Magazin Star uvrstio je Swift u izdanje najboljih i najgorih ljubavnika slavnih 2013. godine, a njoj je pripala upravo ova druga titula. Ako se pitate u čemu je problem sa romantičnom plavokosom pjevačicom, naveli su kako je to njena potreba za stalnim ljubljenjem i grljenjem. Iako to zapravo nije loša stvar, očito se ne čini da je sklona za veće i ozbiljnije stvari. Magazin je naveo i kako je to vjerojatno razlog zašto je imala više partnera, te je također prozvana i “kraljicom pjesama za prekid”.

Colin Farrell

Slavni Irac izgleda vrlo atraktivno na ekranima. Povezivali su ga s osobama poput Britney Spears, Demi Moore i Lindsay Lohan. Međutim, dama koja je doista bila s njim, izjavila je kako nju baš i nije impresionirao.”Na ekranu se predstavlja kao tigar, ali u krevetu je poput Mickeya Mousea”, rekla je za strane medije Francuskinja koja je radila kao domaćica Woodyja Alena.

Katy Perry

Američka pjevačica bila je u braku s komičarom Russellom Brandom od 2010. do 2012. a on se očigledno tome nije dovoljno prepustio. Kada je govorio o njihovom intimnom životu, otkrio je da je tokom razmjenjivanja nježnosti morao misliti na druge osobe.”Sve vrijeme dok smo vodili ljubav, ja sam razmišljao: ‘Misli na bilo koga, bilo koga drugog'”, rekao je jednom prilikom.

Drake

Reperi imaju drugačiji, odvažniji stil, u odnosu na ostale umjetnike, no za neke od njih kažu kako su sebični u ljubavi. Otprilike ta titula pripala je i Drakeu, za kojeg je njegova bivša djevojka Cyn Santana izjavila kako on samo voli sebe.”Sve vrijeme je želio da se gleda u ogledalu… On je sebičan ljubavnik”, rekla je Santana.

Angelina Jolie

Za holivudsku glumicu i jednu od najljepših žena svijeta, poneki su imali i grube riječi.Naime, njen bivši suprug Billy Bob Thornton izjavio je kako je glumica “dosadna ko smrt u krevetu”. Možda je riječ samo o osveti ogorčenog bivšeg partnera, no njegova rečenica odjeknula je u javnosti.Još neke od zvijezda koje nisu impresionirale svoje bivše partnere su Tiger Woods, za kojeg je bivša djevojka izjavila kako je “loš u krevetu”, Elvis Presley, za kojeg je Natalie Wood izjavila da “ne zna šta radi”, te John Mayer.

Izvor Klix.ba