Na Netflixu je nedavno objavljen film “Luckiest Girl Alive” i već je podigao dosta prašine.Film prikazuje užase post-traumatskih poremećaja koje žrtva razvije nakon što je seksualno napadnuta i odluči ne govoriti o tome.Film je adaptacija istoimenog bestselera Jessice Knoll, romana koji je ujedno i njezino debitantsko djelo, a glavnu ulogu tumači Mila Kunis.

Teška tematika filma donosi i uznemirujuće scene na koje gledatelji očigledno nisu bili spremni.Brojni korisnici interneta kritizirali su eksplicitne scene i poslali upozorenja na mučne scene koje bi mnogima mogle smetati.Iako je Netflix na početku filma na vrhu ekrana napomenuo da film sadrži “seksualno nasilje”, gledatelji su se požalili da spomenuto upozorenje nije bilo dovoljno istaknuto te da nisu bili pripremljeni za pojedine scene.

“Prenesite ovo svima koji žele gledati Luckiest Girl Alive’ na Netflixu: Film je uzbudljiv, težak, a scene seksualnog nasilja slikovite. Mrzim kad to rade, nije bilo upozorenja za to”, “Izludio me Netflixov opis filma. Nema upozorenja, nema ničega”, “‘Luckiest Girl Alive’ treba jedno veliko upozorenje na početku. Pozlilo mi je od filma”, “‘Luckiest Girl Alive’ na Netflixu je tako dobar film, ali i prilično traumatizirajući. Očekuju vas vrlo eksplicitne scene silovanja i seksualnog napada, pa gledajte s oprezom”, neka su od upozorenja na Twitteru.Ipak, mnogi su pohvalili Milu Kunis koja se odlično snašla u ovoj, dosta zahtjevnoj ulozi.

Izvor Klix.ba