Nekadašnja američka glumica Megan Markl, supruga britanskog princa Harija, pokrenula je u utorak podkast, a prva gošća biće joj teniska zvijezda Serena Vilijams.Dvanaest epizoda podkasta pod nazivom „Archetypes“ – ime koje asocira na njenog sina Arčija, ali i na organizaciju „Archewell“ koju je osnovala zajedno sa suprugom – biće zapravo „prijateljski i iskren“ razgovor vojvotkinje od Saseksa i njenih gostiju, ističe se u predstavljanju emisije na Spotifaju.

„Ludača“, „diva“, „histerična“: „Ove se riječi često čuju u medijima, na internetu, kod kuće (…). Ući ćemo u korijen ovih riječi kako bismo shvatili zašto se i dalje koristimo njima“ i kako bismo ih suzbijali, rekla je Markl koja će razgovarati i sa „stručnjacima i s istoričarima“, navodi Spotifaj.U prvoj epizodi Megan Markl i Serena Vilijams, prijateljice koje su obje rođene u Los Anđelesu, razgovaraju o ambiciji i smislu koji ta riječ može da poprimi kada se odnosi na ženu, rekle su.

Serena Vilijams je početkom avgusta najavila svoje skoro povlačenje iz tenisa nakon 25 godina karijere i 23 Grend slem naslova, rekavši da želi da se „usredsredi na ulogu majke“ i na „ciljeve na duhovnom planu“.Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa napustili su 2020. kraljevski život u Velikoj Britaniji i preselili se u Kaliforniju, gdje sada žive s dvoje djece u elitnoj četvrti.Nakon dolaska u Sjedinjene Države uspostavili su više poslovnih saradnji, pa tako i unosne poslove s Netfliksom i Spotifajom.Princ Hari će do kraja godine objaviti memoare.

Izvor CDM