Mostarce i njihove goste će uz bogat decembarski program za sve generacije, u Novu 2023. godinu uvesti legenda muzičke scene Željko Bebek, potvrđeno je iz Gradske Uprave Grada Mostara.Doček Nove godine u najvećem hercegovačkom gradu, kako je kazano iz gradske administracije, bit će organiziran u sklopu tradicionalne manifestacije Advent u Mostaru, uz bogat program za sve građane Mostara i njihove goste.

“U sklopu Adventa bit će organiziran i doček Nove godine na kojemu će nastupiti legenda hrvatske estrade Željko Bebek. Nakon prošlogodišnje sjajne zabave uz Indiru Levak i njezin bend, Mostar će i ove godine biti najpoželjnija destinacija za novogodišnji provod”, ističu iz Grada Mostara.

Javni doček Nove godine u Mostaru je prošle godine okupio preko 12 hiljada posjetitelja, među kojima je uz građane Mostara i okolnih mjesta bio i veliki broj domaćih i stranih turista, te su svi smještajni kapaciteti bili popunjeni u tom gradu.Grad Sarajevo je ranije objavilo da će u Novu godinu zakoračiti s Dubioza Kolektivom.

Izvor Klix.ba