Žene u starijim godinama obično su u dilemi kada je odabir frizure u pitanju, jer pogrešan izbor može učiniti da izgledaju starije nego što jesu. S druge strane, dobar odabir frizure može “izbrisati” godine čineći da žena izgleda mladoliko.Slavne dame znaju kako da istaknu svoju lepotu, te da raznim cakama sakriju svoje godine. Ovde možete pronaći nekoliko predloga za frizure iznad 50 godina.

Talasi do ramena mogu učiniti da izgledate lepršavo i mladoliko, a takođe su odličan izbor ukoliko želite da vaša kosa izgleda neobično. Dobra stvar je što talasi mogu da se nose i u posebnim prilikama, čineći ženu doteranom.Pored toga što se lakše održava, frizeri često kraću kosu savetuju starijim ženama. Šeron Stoun i Džejn Fonda odlično znaju cake podmlađivanja, te im kratka kosa odlično stoji.

Stepensti paž

Dajana Kiton odlična je predstavnica ove frizure, od koje godinama unazad ne odustaje. Ovakav stil frizure učiniće da izgedate minimum 10 godina mlađe.

Svetlija boja kose

Pored stilizvanja kose veoma je bitan i odabir boje, a stručnjaci iz ove oblasti savetuju da svetlija boja starijim ženama bolje stoji.Nikol Kidman i mnoge druge slavne dame starije od 50 godina imaju upravo svetliju boju kose.

Izvor Stil