Frizura Pamele Anderson, odnosno “Pammy updo” će definitivno biti najveći hit 2022. godine.Nema sumnje da Pamela Anderson ponovo dobija svojih “5 minuta” slave. Doduše, ovog puta zahvaljujući legendarnoj frizuri koju je nosila devedetih, a koja se sada vraća na velika vrata, doduše u modernijem ruhu.U pitanju je takozvani “Pammy updo”, a poslednjih meseci Kim Kardašijan je jedna od onih koja kosu stilizuje upravo na ovaj način. Meki pramenovi uokviruju lice, dok je kosa podignuta u visoku neurednu punđu.

Poseban akcenat ćete dobiti ukoliko krajeve kose, kao i šiške blago uvijete. Inače, koliko je frizura popularna svedoči i to što hešteg #pamelaandersonhair ima preko 6.3 miliona pregleda na TikToku.Ovako nešto dobro izgleda nevezano za dužinu ili teksturu kose. S tim što oni koji imaju kraću kosu, neće dobiti toliko messy zadnji deo.

Kako se pravi Pammy updo?

Mreže su preplavljene različitim varijantama ove frizure, ali najpopularniji je klasičan stil. Počnite tako što ćete uviti pojedinačne pramenove, dok ćete druge ostaviti prave. Kosu zavežite u messy bun punđu, ali pre toga izvucite prednje pramenove.Nakon toga ukosnicama pričvrstite pramenove i naprskajte lakom za kosu. I to je to.

Izvor Stil