Da su godine samo broj, dokaz je savršena figura i koža Naomi Kembel. Mnogima izgleda da ova lepotica ne stari, a sudeći po fotografijama na njenim društvenim mrežama niko ne bi pomislio da ima 52 godine.Šuškalo se da se potvrdgla nekim estetskim korekcijama, ali manekenka otkriva da je tajna u redovnom negovanju kože.

 Uvek počinjem sa kremom za čišćenje i malo tečnog sapuna. Takođe, koristim vitamin C i ulje za lice od ruže. Umivam lice i koristim piling svaki dan. Hidratacija je najvažnija stvar. Sviđa mi se što moja koža izgleda hidrirano. Stalno koristim maske i kremu. Kada ste pod reflektorima, šminka prodire duboko u pore. Kada ne radim, pokušavam da ne nosim šminku. Volim samo čistu kožu – ispričala je jednom priliko, pa dodala kako izgleda njena jutarnja rutina:

– Prvo što uradim kada se probudim pijem toplu vodu sa limunom. Nikad ne pijem kafu: ne sviđa mi se miris. Volim čaj. Najviše volim biljni. Nakon toga ustajem, odlazim do tuša, a zatim sledeće piće – jedno za imuni sistem i jedno sa alojom – otkrila je, pa objasnila kako ne koristi parfemisane gelove za tuširanje, već preferira bebi sapune.

Smatra i da je za zdravu i lepu kožu bitno da se ne koristi puno šminke:- Ako pravilno koristite kvalitetne preparate, šminka vam neće biti potrebna. Prirodan sjaj je zdravi sjaj kože, a ako koristimo manje šminke, ona će bolje “disati”, te će na kraju biti smirena, bez upalnih procesa i sličnih nepravilnosti – zaključila je.Ipak, mnogi korisnici društenih mreža misle da je ubrizgavala botoks budući da se na njenom licu ne primećuje ni jedna bora.

Izvor Novosti