Venčanje je jedan od najvažnijih i najemotivnijih dana u životu. Mladenci žele da imaju dan koji će pamtiti ceo život, a vi kao njihovi prijatelji i porodica želite da im poklonite nešto što će im ostati divna uspomena koju će takođe zauvek pamtiti. I dok većina mladenaca danas insistiraju na poklonu u novcu, jer je to možda lakše i vama i njima, neki i dalje žele da dobiju poklon jer žele da imaju vašu uspomenu.Ipak, nemojte se brinuti jer donosimo predloge poklona za vaše prijatelje mladence.

Umetnička slika

Umetničke slike su odlična ideja za dar novopečenom bračnom paru, naročito ako su izrazili želju za slikom ili znate da uređuju svoj novi dom. Naime, umetnička dela su uvek vredna, krase prazne zidove i daju posebnu dozu topline domu. Imajte na umu kako će slika zauvek krasiti njihov dom, ma gde god živeli i da će imati predivnu uspomenu na najvažniji dan od vas.

Nakit

Nakit je jedna od opcija ako zaista znate ukus para. Inače kada se mladence daruje nakitom, najčešće ih darujete nakitom u paru koji je postao izrazito popularan poslednjih godina među mladencima.

Kućni aparati

Nemojte se stideti da pitate mladence šta im je zaista potrebno za kuću ili stan. Ako je to mladi par, znajte da im je sigurno potrebno nešto od aparata. Iako su se pre 10 i više godina poklanjali zamrzivači, setovi tanjira, mikrotalasne, mikseri, i danas je mnogima to potrebno. Samo, za razliku od tada, sada ima i puno više kućnih aparata koji mogu zaista da budu vredni i dugotrajni pokloni. Smart TV, robotski usisivač, aparati za kafu, pegle na paru, setovi za pravljenje kolača, blenderi… Izbor je veliki.

Personalizovani pokloni

Ako su mladenci inače skloni unikatnim i drugačijim stvarima, možda bi najbolji poklon za njihov dan bio personalizovani poklon. Naime, danas možete skoro sve napraviti unikatno. Kristalne čaše s njihovim imenima ili datumom venčanja ili njihovim citatom, personalizovani zidni sat s posvetom, slika u tri dela s posebnim motivima ili njihovom fotografijom, personalizovani set za vino, izvezena imena na bade mantile, posteljinu ili ćebad.

Putovanja

Putovanja su genijalan venčani poklon na kojem će vam mladenci biti zaista zahvalni. Bilo to putovanje od 10 dana na egzotičnu destinaciju ili nekoliko dana u našoj blizini, budite sigurni da će uživati.

Izvor Krstarica