Legenda o Rokiju Balboi živi, ali ne nužno kroz Кrida. Umjesto toga, Adonis je izgradio sopstvenu reputaciju, a to je jasno prikazano u posljednjem spinof filmu “Кrid III”.Nedavno objavljeni trejler stavlja vrhunac na “Donija” Кrida, kog tumači Majkl B. Džordan, ponovo na ekranu, ali ovog puta, u ringu sa Džonatanom Mejdžorsom, prenosi Telegraf.Na početku trejlera, Кrid je svakako na vrhu.

“Proveo sam posljednjih sedam godina živeći svoje najluđe snove”, kaže šampion-bokser.Njegove slike na naslovnoj strani Forbsa i pobjedničke borbe su neka od sjećanja koja vidimo, dok mu njegova supruga Bjanka (Tesa Tompson) i kćerka Amara (Mila Dejvis -Кent) “čuvaju leđa”.“Bjanka. Roki. Moj tata. Stajao sam na njihovim ramenima”, nastavlja Кrid u trejleru dugo očekivanog filma.Nedugo zatim saznajemo šta veže Krida i Dejmija, lika kog igra Mejdžor. Dejmi je proveo posljednjih 18 godina u zatvoru, a Кrid ga je poznavao kao dijete.

Bio je tu i kada je uhapšen, i postaje očigledno da su više nego samo stari poznanici.Odrastajući, dvojac je boksovao – i Mejdžorov protagonista počinje da otkriva svoju pravu tajnu – pri čemu tvrdi da je “uvijek bio bolji” od Donija.“Zamislite da provedete pola svog života u ćeliji gledajući kako neko drugi živi vaš život”, kaže novooslobođeni Dejmi dok se trejler nastavlja.Zatim jasno stavlja do znanja Кridu da će mu “oduzeti sve”.

Ono što je drugačije kod ovog filma je odsustvo Silvestera Stalonea, ali i to što je Majkl B. Džordan reditelj. Prema njegovim riječima, mladom glumcu je to uvijek bilo nešto o čemu je razmišljao, ali je trebalo da mu prethodni reditelj “Кrida” Rajan Кugler da savjet da “uzme uzde”.“Кonačno sam stigao do ovog mjesta u svojoj karijeri gdje sam želio da ispričam priču, a ne samo da budem ispred kamere, ne samo da ostvarim nečiju viziju. Igrao sam ovaj lik dva puta ranije – sedam, osam godina živio sa njim – da bih mogao da ispričam priču o tome gdje vjerujem da je Adonis sada”, objasnio je glumac novinarima na globalnoj konferenciji za novinare.

Lik Dejmija vraća duboko rivalstvo po kojem je cijela franšiza poznata.Džordan sam kaže da je Mejdžorov lik ključna ličnost i stub u Adonisovom životu, a ta veza se u ovom filmu obrađuje i u ringu i van njega.Ovo je treći dio serijala, koji je sakupio 377 miliona dolara širom svijeta. To je takođe deveti dio serije “Roki”. Film stiže u bioskope sljedeće godine, 3. marta 2023. godine, podsjeća “Telegraf.rs”.

Izvor CDM