NE TEŽE SAVRŠENSTVU: One su odbile da koriguju “KRIVE ZUBE”

13 Oktobra 2022

OD javnih ličnosti se očekuje da imaju savršen osmeh i lepe bele zube, ali brojne poznate dame odbijaju da ih srede, jer smatraju da ih upravo taj njihov “nedostatak” čini jedinstvenima.Bogate i slavne osobe mogu kupiti gotovo sve, pa tako i savršen izgled. Uz mnogobrojne timove stilista i stručnjaka za lepotu koji su zaduženi za njihov “look” kada se pojave na nekom javnom događaju ili crvenom tepihu, i ne čudi da naše omiljene zvezde gotovo uvek izgledaju besprekorno.

DŽul Kilčer

Zubi slavne američke pevačice i glumice poznatije samo kao DŽul nisu savršeni, no to nimalo ne umanjuje njen neverovatan muzički talenat niti lepotu. Iako je zbog svog nesavršenog osmeha često dobijala kritike, u jednom je intervjuu otkrila kako želi da je ljudi vole takvu kakva je.

Kira Najtli

Talentovana britanska glumica i zvezda filmova “Pirati s Kariba” takođe ima nepravilne zube, ali to nije uticalo na njenu slavu. I sama je otkrila kako joj ta mana nimalo ne smeta te da nikad nije osetila potrebu da ih ispravi ili pak da promeni svoj izgled.

Dru BarimorPopularna holivudska glumica proslavila se još kao dečija zvezda, a zatim je za nju usledilo prilično turbulentno razdoblje iz kojeg je jedva izvukla živu glavu s obzirom na to da se borila s zavisnošću. Na sreću, danas je sve to iza nje. U svom postu na Instagramu je otkrila kako je svesna da njeni zubi nisu savršeni, ali joj je zato dentalna higijena izuzetno važna pa je podelila i svoju rutinu pranja zuba na šta su njeni pratioci pozitivno reagovali u komentarima i pohvalili kako je “normalna”.

Kirsten Danst

Talentovana glumica još je u detinjstvu zapečatila svoj zvezdani status kada se davne 1994. godine u filmu “Intervju s vampirom” pojavila uz legendarna glumačka imena kao što su Bred Pit i Tom Kruz. Iako je u intervjuima često dobijala i neprijatna pitanja na račun svojih iskrivljenih zuba, čini se da glumici taj nedostatak nimalo ne smeta.

Kejt Mos

Uprkos tome što nema savršene zube, Kejt Mos jedna je od najuspješnijih manekenki današnjice i upravo je njen nedostatak čini posebnom i drugačijom od svih ostalih. Osim toga, nakon nje i brojne  druge manekenke su postale slavne upravo zahvaljujući svojim nepravilnim zubima.

DŽordžija Mej DŽeger

Britansko-američka manekenka i dizajnerka izražajnu vilicu i upečatljiv osmeh nasledila je od svog slavnog oca, rok pevača Mika DŽegera. Razmak između zuba doprinosi njenom šarmu i kul karakteru pa i ne čudi da odbija da ih popravi. Štaviše, njeni razdvojeni zubi su pokrenuli neobičan trend zbog kojeg su brojne žene želele da imaju osmeh poput njenog.

Vanesa Paradi

Francuska manekenka i glumica ali i bivša žena DŽonija Depa takođe je poznata po razdvojenim zubima, ali nikad se nije zamarala tim svojim malim nedostatkom te ih često ponosno pokazuje, a upravo je taj njen nedostatak čini posebnom i šarmantnom.

Ana Pakvin

Glumica Ana Pakvin i zvezda TV serije “Prava krv” u jednom je intervjuu je rekla kako se zbog mnogih stvari u svom životu oseća nesigurno, ali da njeni zubi nisu jedna od tih stvari. Priznala je da je njen razmak između zuba nimalo ne zabrinjava te da ih ne namerava popraviti, a dodala je i kako bi smanjivanje tog razmaka moglo negativno uticati na njenu karijeru.

Izvor Novosti

The Author

Milan Sijan

Pročitaj više iz objava