Bliži se kraj još jedne godine, pa je došlo i vreme da se prave planovi za noć u kojoj ćete zakoračiti u narednu i u neke nove početke i avanture.Ukoliko ste odlučili da ovaj put napravite promenu i dočekate Novu godinu na potpuno drugačiji način, kao i da na nekoliko dana odložite zimsku garderobu, Egipat je prava destinacija za vas! Osetite novogodišnju atmosferu uz zvuk talasa, miris mora, toplinu sunca i šarenoliki vatromet, sve to uz novogodišnje želje u ponoć.Doživite nezaboravno iskustvo u raskošnim hotelima, cvetnim baštama, okruženi razigranim palmama i barem na neko vreme zaboravite na tmurne zimske dane, kišu i sneg. Pružite sebi uživanje u toplim dugim danima, uz koktel na plaži, sa pogledom na bistro more.

Baš ovakav doživljaj možete iskusiti desetak kilometara od centra Hurgad , u njenom južnom delu, u hotelu Desert Rose 5*. Čarobno lepa bašta ukrašena mirisnim i raznobojnim cvećem, peščana laguna duga čitav kilometar i bazeni za odrasle i decu u kojima ćete moći da se osvežite čak i u ovo doba godine. Tu su još dve plaže na otovrenom moru kao i dok. Manji deo plaže je sa koralnim grebenom, koji će biti interesantan onima koji su zaljubljeni u posmatranje podvodnog sveta ili onima koji to još nisu iskusili, a imaju želju. Hotelski kompleks Desert Rose 5* zauzima površinu od oko 300.000 m2 i pruža svojim gostima odličan odnos cene i kvaliteta usluge, pa mu se gosti iz godine u godinu rado vraćaju. Zahvaljujući all inclusive konceptu hotela, nećete morati da brinete da će nešto da vam nedostaje i moći ćete potpuno da se opustite dok uslužno osoblje brine o vama. Uživaćete u raznovrsnim zalogajima u glavnom hotelskom restoranu „Palm“ ili u nekom od a la carte restorana sa italijanskom ili libanskom kuhinjom i ribljim specijalitetima, a tu su i brojne druge aktivnosti – akva park, moderni barovi u kojima su vam, u određeno vreme predviđeno all inclusive formulom, dostupni osvežavajući napici i zaslađenje, zatim i razni sportski tereni.
Ukoliko priželjkujete pravi porodnični odmor, hotel Desert Rose 5* je sa svojim brojnim sadržajima idealan izbor za vas. Velelepni rizort se može pohvaliti brojnim sadržajima u pogledu animacije, kako za odrasle, tako naravno i za one najmlađe. Veliki bazeni, tobagani, dečiji klub…sve je to radost za decu, ali i za njihove roditelje koji time mogu da “ukradu” malo vremena da se i sami odmore i relaksiraju. Mališani će na taj način potpuno uživati u svom odmoru sa ol inkluziv uslugom, ali i vi ćete uživati da ih vidite širokog osmeha. Kroz brojne aktivnosti koje se nude, mališani imaju mogućnost da izgrade ispravne vrednosti koje će im biti dobri saputnici kroz čitav život: prihvatanje i tolerancija, hrabrost i vera u sebe, jednakost, široka shvatanja, timski rad, kreativnost, saradnja.Možete biti sigurni da će vam Hurgada pružiti jedno nezaboravno i jedinstveno iskustvo koje ćete poželeti da ponovite i dugo prepričavate prijateljima. Hotel Desert Rose 5* je topla preporuka turističke agencije “1 A Travel” u kojoj uvek možete dobiti odgovore na sve vaše nedoumice i isplanirati savršen odmor.
Izvor Novosti