Holivudski glumac Bred Pit i glumica Šarliz Teron prema pisanju stranih medija u vezi su nešto manje od mesec dana.Oni su prošlog vikenda bili zajedno na prikazivanju filma, i tom prilikom se nisu odvajali jedno od drugog.

– Jedan period su bili veoma bliski prijatelji a onda se među njima razvilo nešto više od tog prijateljstva pa su odlučili da uplove u romansu. Kako je sve još uvek veoma sveže, oni nisu želeli nikome da pričaju o svojoj ljubavi – rekao je izvor za strane medije.Inače, njih dvoje su se upoznali preko njenog bivšeg verenika, glumca Šona Pena.Kako tvrdi izvor koji se našao na licu mesta Bred i Šarliz su viđeni zajedno.

– Bred i Šarliz su viđeni u jednom baru zajedno.On je posle nje stigao, a cele večeri su bili veoma raspoloženi. Smejali su se i pirčali, a on je čak držao ruku preko njenih leđa – rekao je izvor koji je video i šta su pili njih dvoje:– Bred je pio mineralnu vodu, dok je Šarliz pila koktel od vodke.Bred i Anđelina već tri godinu nisu zajedno, a verujemo da glumici ova vest nije nimalo prijala. Od kada je došlo do kraha njihovog braka iz kog su samo izašli problemi oko starateljstva nad decom Bred se u javnosti nije pojavljivao sa lepšom polovinom.

Izvor Story