Modeli farmerki koji će biti apsolutni hit tokom predstojeće jeseni pravo su osveženje kada je ovaj vanvremenski komad garderobe u pitanju. Prema mišljenju modnih stručnjaka, pantalone od teksasa baggy kroja će dominirati.Novi modni trendovi su jasno stavili do znanja da je vreme uskih, skinny, modela farmerki prošlo, bar privremeno. Na njihovo mesto došli su mnogo udobniji krojevi, koji su posebno postali popularni tokom ove godine.

Farmerke širokog kroja vrlo brzo su zauzele uličnu modu, a kao vrlo trend look prikazani su modeli kraćih nogavica. Ni holivudske zvezde nisu odolele ovom modelu, pa se tako Hejli Biber, Dua Lipa, Điđi i Bela Hadid ne odvajaju od svojih omiljenih primeraka, koje su savršeno uklopile u svoje prepoznatljive stajlinge.Tako je supruzi Džastina Bibera za oko zapao prošiven model koji je uparila s dugačkim, crnim kožnim kaputom, a kao odličan kontrast našao se kratki beli topić.

Điđi Hadid fura, pak, model inspiriran cargo stilom, a Elis Ros jasno pokazuje kako ovaj stil pristaje svim generacijama.Ovaj model farmerki mogu odlično da vam posluže kao osnova za kreativne dnevne stajlinge, ali uz dobar par potpetica i neku elegantniju bluzu ili neki sjajni top učiniće vas zvezdom večeri, gde god se pojavite.

Izvor Alo.rs