Dolazi nam jesen, a s njom i duže, kišovite večeri koje je najbolje provesti uz filmove u ugodnoj atmosferi.Ušuškani ispod toplog pokrivača ili u zagrljaju voljene osobe, ovo su neki od najboljih romantičnih filmova koje možete pogledati.

Titanic

Titanic je američka epska romansa i film katastrofe iz 1997. godine kojeg je režirao i napisao James Cameron. U ovoj izmišljenoj priči o najpoznatijoj plovidbi i brodu u cijeloj ljudskoj povijesti glume Leonardo DiCaprio kao Jack Dawson i Kate Winslet kao Rose DeWitt Bukater. Fatalni su ljubavnici, zauvijek zapamćeni u filmskoj povijesti. Iako su glavni likovi i ljubavna priča potpuno izmišljeni, u filmu se pojavljuju i stvarne historijske ličnosti.

Zgodna žena

Film zgodna žena lansirao je Juliju Roberts u filmsku zvjezdanu orbitu! Priča je to o prostitutki i biznismenu, dvoje ljudi iz potpuno različitih svjetova koji pronalaze ono nešto što bi ih moglo usmjeriti u istom pravcu. Richard Gere je Edward Lewis, beskompromisni poslovni čovjek koji sklopu najnovijeg zadatka putuje u Los Angeles te se odlučuje opustiti u društvu prostitutke. Na njegov poziv odgovara mlada i lijepa Vivian Ward (Julia Roberts) koja mu se vrlo brzo svidi te ju poziva da provedu zajedno cijelu sedmicu. Na kraju se njihov odnos razvije u potpuno drugačijem smjeru od planiranog.

The Notebook

Imaš poštu

Glavne uloge u ovom filmu imaju najdraži nam par iz 90-ih filmskih godina, Tom Hanks i Meg Ryan, koji ovog puta glume poslovne suparnike koji se zapravo natječu cijeli dio filma da bi, naravno, u jednom idiličnom obratu realizirali svoju ljubavnu priču.

Upoznajte Joea Blacka

Izvor Klix.ba