Novogodišnja euforija lako navede ljude da preteruju i zaborave da ponekad postaju dosadni sa svojim objavama.Nova godina samo što nije. Eto je tu, pred vratima. Kako je dočekujete? Čemu se nadate? Podvlačite li crte ispod ove godine? Svi osećaju novogodišnju atmosferu i raduju se proslavi božićnih praznika.Možda mislite da je lepo da vaši prijatelji na društvenim mrežama znaju kako izgleda gotovo svaki novogodišnji ukras sa vaše jelke.

1. Vaša lista novogodišnjih želja

Osim ako vas Deda Mraz ne prati na Instagramu, nema potrebe da vaši pratioci znaju da ove godine želite bojanku za odrasle ili šolju za kafu sa motivima iz “Ratova zvezda”.

2. Slike svih poklona koje ste dobili

Super je ako ste dobili brendiranu torbu i svilenu maramu. Svi vaši prijatelji su srećni zbog vas, ali poenta praznika nije da se radujemo tuđim poklonima.

3. Vaša jelka

4. Božićni inspirativni citati

Svi znamo da je ovo vreme za nove početke, promene i druženje sa voljenima. Stvarno ne treba da podsećate na Facebook-u prijatelje inspirativnim i motivacionim citatima koje ste našli na internetu. Realnost je da su i oni to videli. Umesto toga, napišite sami neku originalnu šalu i zabavite svoje prijatelje u virtuelnom svetu.

5. Ne preterujte sa heštegom

Ovo se odnosi na celu godinu, ali heštegovi poput #novagodina #novogodisnjipaketic #dedamraz # jelka… Izaberite dva ili tri i nastavite sa životom.

6. Selfi sa novogodišnjom kapom

Ovo nije tako strašno, ali mi garantujemo da će Facebook i Instagram biti preplavljeni slikama Deda Mraza. Budite malo originalniji i kreativniji.

7. Slika vašeg ljubimca sa novogodišnjom kapom

Mislite da ne može biti pogrešno ako objavite jednu fotografiju svog ljubimca? Generalno, slike sa božićnim šeširima su dosadne, bez obzira koliko je vaš pas sladak. Osim ako ne držite tarantulu. Božićni šešir na tarantuli zvuči zabavno.

Izvor 24sedam