Ovan

Vama mesec donosi poslovne promene. Sve zavisi od vas. Ako budete mudri, vi ćete svaku situaciju iskoristiti u svoju korist.

Bik

Polako i nemojte se odupirati promenama. Što je veća otpornost, veći je i bol, tj. stres. Velika većina Bikova će promeniti radno mesto. Vi ne volite promene, ali ove će biti dobro po vas ako ih bez otpora prihvatite.

Blizanci

Ozbiljno povedite računa kome se poveravate i čije savete slušate. Kolege za koje mislite da su okej rade vam iza leđa.

Rak

Vama dolazi povećanje plate. Ako vam se ukaže prilika za neki kurs obavezno prihvatite. Nemojte verovati baš svim kolegama. Većinu mišljenja zadržite za sebe.

Lav

Vama ovaj mesec poručuje da napravite poslovne planove i da prihvatite tuđe mišljenje. Ako ove dve stvari uradite, od 20. kreće odličan poslovni priod.

Devica

Sada je vaših pet minuta. Sve što ste radili, koliko ste se zalagali dolazi na naplatu. Smeši vam se lepa povišica kao i promena pozicije.

Vaga

U prvoj polovini meseca biće stresno. Rokovi, ogovaranja, spletkarenja. Ako ostanete mirni, u drugoj polovini meseca dolazi do povoljnih promena po vas.

Škorpija

Ovo je vaše vreme! Intuicija će vam biti najjača. Sada punom parom do kraja meseca i u decembru dolazi do najboljih promena i nagrada po vas!

Strelac

Ono što će vam pomrsiti konce je koncentracija. Nemojte se zamarati pričama rekla-kazala, usredsredite se na sebe i svoje obaveze kako biste sve završili u roku. Od kraja meseca počinje lep period za vas.

Jarac

Vama će ljubav poremetiti poslovni život. Tu ćete davati sebe i nećete imati stroprocentnu koncentraciju za biznis. Nemojte biti ljuti na sebe. Polako, pojedine stvari se moraju završiti kako biste mirni ušli u naredni period.

Vodolija

Zauzmite se se za sebe i nemojte baš svakome svoje vreme i znanje poklanjati. Pomozite, ali vi budite sebi na prvom mestu! Od kraja meseca kreće lep poslovni period za vas.

Ribe

Ovaj mesec će obeležiti stres! Ali ne zbog stvarnih problema, već zbog toga što vi stvari previše stresno prihvatate. Zastanite, ako je potrebno napravite i pazu na poslu jer je vaše zdravlje i čista glava najbitnija!

Izvor Novosti