Vojvotkinja Megan Markl (Meghan Markle) deaktivirala je profile na društvenim mrežama nakon što se vjerila za princa Harija (34) prošle godine.Ipak, čini se da je članici kraljevske porodice dosadio život bez Instagrama, jedne od najpopularnijih društvenih mreža, pa ga je odlučila aktivirati ove sedmice, piše “Hello Magazine”.Fanovi su bili šokirani kad su vidjeli da je Meganin profil s tri miliona pratioca verifikovan i ponovno aktivan.Na nekoliko minuta imali su priliku vidjeti stare fotografije vojvotkinje, prije nego je Megan ponovno deaktivirala Instagram profil.

Megan, dok je bila aktivna na društvenim mrežama, redovno je častila svoje fanove s fotografijama pa je skupila više od dvije hiljada objava. Iako je nju pratilo tri miliona, nju su zanimale fotografije svega 197 ljudi. Dok većina članova britanske kraljevske porodice nema društvene mreže, postoje i oni koji se njima služe.

Megan na Instagramu ima fotografije svojih pasa, snimke iza kulisa sa seta filmova, kao i fotografiju sa glumicom Prijankom Čoprom.Bivša glumica je u braku s princem Harijem (Harry) od maja ove godine, a ovo će joj biti prvi Božić koji će provesti s kraljevskom porodicom.

Izvor Avaz