Pjevačica Rihanna oduševila je osoblje restorana s Michelinovom zvjezdicom u New Yorku kada im je nakon večere pomogla pospremiti sto.Pjevačica je sa šest prijateljica posjetila luksuzni restoran “Caviar Russe” te je zamolila osoblje da ostanu duže raditi kako bi u miru uživale u kavijaru i šampanjcu, a u restoranu je navodno ostala do 2 ujutro.

“Kad su završili večeru, pjevačica je pomogla konobarima da pospreme i vrate barske stolice na mjesto budući da je ostala tako dugo”, kazao je izvor za Page Six. Novopečena majka za izlazak je obukla široke traperice, predimenzionirani dres No Limit Recordsa, štikle na vezanje i nakit Tiffany & Co.

Pjevačica je nedavno postala najmlađa žena na Forbesovom popisu 100 najbogatijih Amerikanki koje su same zaradile svoje bogatstvo. Na popisu su se našle brojne uspješne poduzetnice, izvršne direktorice i žene iz svijeta showbiza, a Rihanna je zauzela visoko 21. mjesto.

Rihannino se bogatstvo procjenjuje na 1.4 milijarde dolara, a kao glavni izvori prihoda navode se zarada od muzike i od kozmetike. Rihanna je suvlasnica linije kozmetičkih proizvoda Fenty Beauty, od čega dolazi najveći dio prihoda pjevačice. Takođe, Forbes navodi da Rihanna ima 30 posto udjela u brendu Savage x Fenty, što joj takođe donosi puno novca.

Izvor Kolektiv.me