U jednom od svojih prenosa uživo, Robbie Williams je mladima poručio kako trebaju pomješati ekstazi, alkohol i kokain kako bi se što bolje proveli.Grupa mladića koja se pojavila na videu je upitala Robbieja da li se još uvijek drogira na šta je on odgovorio da su se vremena promijenila i da njegovo srce to više ne može podnijeti kao što je podnosilo prije. “Prošlo je… vidite, imam 44 godine i moje srce ne može izaći na kraj sa takvim stvarima. Osim toga, imam djecu”, rekao je u odgovoru mladićima. Zatim ih je upitao koliko godina imaju, na šta su oni kazali da imaju 20.

Fotografija: The Sun

Fotografija: The Sun

“Samo 20? Odlično, nastavite se zabavljati. Nastavite sa zabavama, dobro se provodite i zapisujte sve kako bi se kasnije mogli prisjećati i smijati svemu tome. Taj viski koji sad pijete ide odlično u kombinaciji sa kokainom i ekstazijem. Ne znam jeste li probali ali to je činjenica”, rekao je mladićima kroz smijeh. Podsjećamo, Robbie je ranije bio veoma otvoren o pitanju njegove ovisnosti o drogama i alkoholu. Priznao je čak i da je bio drogiran kada je upoznao svoju sadašnju suprugu Aydu na jednoj od holivudskih zabava. Istakao je kako se drogirao jer je imao problema sa anksioznošću, te kako je droga sa sobom donijela niz novih problema kao što su strah od nastupa, ovisnost i gubitak težine.Ipak, u drugom periodu svog života je smanjio sa izlascima te je provodio vrijeme izležavajući se na svom kauču, debljajući se i drogirajući.

“Nakon što sam upoznao Aydu, proguglao sam njeno ime i vidio kako je prelijepa. Dogovorili smo se za izlazak ali sam tada bio ovisan o tabletama i samim time sam bio i asocijalan. Svi naši planovi su propali zbog moje ovisnosti”, rekao je Robbie.Pjevač navodi kako joj je ostavio glasovnu poruku na telefonu nekoliko sedmica kasnije, te kako ju je ta poruka nasmijala. Složili su se da bi se trebali naći na piću ali on u to vrijeme nije želio napuštati kuću te je ona morala doći kod njega, što ju je isprva prepalo. Situacija se uskoro normalizovala, a njih dvoje su i danas u braku.
Izvor Klix.ba