OVAN

21.III – 20.IV

Ljubav: Kao da se svijet vrti oko vas, u centru ste pažnje. Superiorno igrate zavodničku ulogu, niko vam ne može odoljeti. Ako ste zaljubljeni, uživate u društvu voljene osobe.Posao: I pored sreće u ljubavi, posao ne trpi. Besprijekorno radite, bez opasnosti od grešaka. Ipak, niste spremni za nove poduhvate, pa ne izlazite iz uhodanih obaveza.Zdravlje: Zdravi ste, sretni i zadovoljni.

BIK

21.IV – 22.V

Ljubav: Ne zanimaju vas razgovori, željni ste nježnosti. Morate uložiti mnogo napora ako želite zadržati pažnju voljene osobe. Ako još nemate partnera, lakše podnosite nemir.Posao: Pod velikim ste pritiskom, imate previše obaveza, ali ne brinite. Uskoro, tenzije popuštaju, ali ne angažirajte se punom snagom. Razmislite kako da dobijete što više.Zdravlje: Sve je dobro, ali nađite vrijeme i za predah.

BLIZANCI

23.V – 22.VI

Ljubav: Dominira snažna energija, koja u sprezi s opuštenim pristupom, čini ključni faktor uspjeha u ljubavi. Ako ste slobodni, raspoloženi ste za flert, avanturu, nešto novo.Posao: U izuzuzetnoj ste prilici da pokažete da možete raditi mnogo bolje nego što se od vas očekuje. Vjerujte u sebe, i uspjet ćete. Vidno se popravlja i finansijska situacija.Zdravlje: Svakodnevno prošetajte, izađite u prirodu.

RAK

23.VI – 22.VII

Ljubav: Nije vam dosadno, jer vi sebi znate prirediti lijepa iznenađenja. Posesivni ste, što se partneru nimalo ne sviđa. Ako ste slobodni, osvajate osobu koja vam se dopada.Posao: U prilici ste da se dokažete. Imate mogućnost da ostvarite dobru zaradu bez puno muke, ali nije vam baš sve servirano. Morate uložiti mnogo znanja i sposobnosti.Zdravlje: Samo opušteno, kontrolirajte emocije.

LAV

23.VII – 22.VIII

Ljubav: Vaš šarm i slatkorječivost voljenu osobu veoma usrećuju. Još ako ste strpljivi, slijedi ugođaj za pamćenje. Ako ste slobodni, moguća je veza s osobom koja živi daleko.Posao: Očekuje vas sjajna poslovna situacija. Svi se pitaju otkuda vam, skoro uvijek, snaga, volja i energija za takve rezultate. Određeni kontakti pomažu u napredovanju ili finansijama.Zdravlje: Uspjeh pozitivno djeluje i na zdravlje.

DJEVICA

23.VIII – 22.IX

Ljubav: Uporno želite svoje ideje nametnuti partneru, dominirati u vezi. Ako sumnjate u vjernost voljene osobe, morate paziti kako reagirate i šta radite. Uskoro, sreća se osmjehuje.Posao: Niste previše raspoloženi za posao. Osjećate se kao da vas nešto usporava ili da se neko urotio protiv vas. Nemojte kolege doživljavati kao potencijalnu opasnost.Zdravlje: Trebate samo da se relaksirate.

VAGA

23.IX – 22.X

Ljubav: Silno se trudite da se što više približite voljenoj osobi, što se može pretvoriti u monotoniju za oboje. Bolje je da se malo primirite i prepustite inicijativu partneru.Posao: Ubirete mnogo slađe plodove nego u ljubavi. Imate dovoljno energije za veoma zahtjevne poslove, ističete se prijedlozima i novim rješenjima. Niko vas ne može zaustaviti.Zdravlje: Rekreirajte se, opušteno uživajte!

ŠKORPIJA

23.X – 22.XI

Ljubav: Događaju se značajne promjene. Zračite unutarnjim zadovoljstvom, uživate uz osobu koju beskrajno volite. Ako ste sami, dolazite u kontakt s nekim ko vam se sviđa.Posao: Imate mnogo posla, ali se ne žalite. Svaki vaš potez donosi odlične finansijske rezultate. Potom nastupa zatišje, pa se možete opustiti, planirati novo, smišljati strategiju.Zdravlje: Nema problema, sjajno se osjećate.

STRIJELAC

23.XI – 22.XII

Ljubav: S osmijehom rješavate nesuglasice s voljenom osobom. Odani ste jedno drugom, smiješi se sreća. Ako ste slobodni, nudi vam se obilje šansi za ljubav.Posao: Nemojte, po svaku cijenu, insistirati na poštivanju isključivo vaših ideja. Budite fleksibilniji prema kolegama. Novac lako dolazi, ali pazite da još brže ne ode od vas.Zdravlje: Sasvim dobro, ali treba se i odmarati.

JARAC

23.XII – 21.I

Ljubav: Morate i sami napraviti korak ka ljubavi. Učinite sve da vas zapazi osoba koju volite ili koja vam se dopada. Ako ste u vezi, osjećate svu toplinu partnerove ljubavi.Posao: Trenutno, nema smisla da se bavite ozbiljnijim planiranjem. Međutim, već od kraja sedmice, odjednom se otvaraju nove mogućnosti za još bolje rezultate, sjajnu karijeru.Zdravlje: Gotovo odlično, možete biti zadovoljni.

VODOLIJA

22.I – 19.II

Ljubav: Ne možete odmah imati sve. Veseo i otvoren pristup put je do srca voljene osobe. Dobrog ste raspoloženja, zabave je u izobilju, bez obzira jeste li slobodni ili u vezi.Posao: Apsolutni ste gospodar situacije. Radite, istina, punom parom, ali imajte na umu da je i to jedan od uvjeta za stabilnu situaciju, ispunjenje i najsmjelijih snova.Zdravlje: Dobro se osjećate, sretni ste.

RIBE

20.II – 20.III

Ljubav: I zvijezde se brinu da se dobro osjećate u vezi. Vaše srce ispunjeno je lijepim osjećanjima, a pogled pun ljubavi usrećuje partnera. Ako ste slobodni, počinje nešto novo.Posao: Pred vama je gomila posla, koji ne možete sami riješiti. Potražite, bez ustručavanja, pomoć kompetentnih osoba. Nije vam lako, ali ćete na kraju biti prezadovoljni.Zdravlje: Izuzetno dobro, sve ste opušteniji.

Izvor Avaz