Pjevačica Selena Gomez oglasila se dan nakon što je Hailey Bieber demantovala da joj je “ukrala” Justina Biebera.Popularna glumica i pjevačica je pričala o toj temi u prenosu uživo na TikToku, zagonetno govoreći o situaciji bez da je direktno objasnila, piše Daily Mail.“Mislim da su neke od stvari, kojih ne moram ni biti svjesna, jednostavno podle i odvratne”, objasnila je i dodala da “nije pošteno pričati o nekome na način kako su se obraćali njoj”, odnosno maltretirali je.

“Želim da svi znate da je ovo veće od bilo čega drugog”, zaključila je 30-godišnja pjevačica u prenosu uživo i svima zahvalila na slušanju te zaželjela “prelijep ostatak dana”.Podsjetimo, posljednjih se dana naveliko priča da se Justin istovremeno viđao sa Selenom i Hailey, ali je Džastinova supruga odlučila te tvrdnje demantovati.

“Kad smo se on i ja počeli viđati, on nije bio u vezi. Nisam takva osoba da se petljam u nečiju vezu. Nikad to ne bih učinila. Nisu bili tada u vezi, ali naravno da postoji vrlo duga istorija između njih. Ali, opet, to nije moja veza”, rekla je Bieberova supruga Hailey i dodala da poštuje Selenu te da su razgovarale nakon njene udaje za Biebera.

Izvor Kolektiv.me