Narandžasta

Vi ste osoba koja zrači energijom i imate ogroman smisao za humor. Priznajete samo ono što je pozitivno. Otvoreni ste i uvijek spremni za druženje. Uživate u fizičkom kontaktu, druženju sa prijateljima i bliskim osobama koje su vam veoma važne. Uvek vedri i veseli, lako oduševljavate druge.

Crvena

Crvena boja odražava snagu i dominantnost. Ko želi da bude primijećen, staviće crveni ruž i time pokazati svoju strastvenu prirodu i impulsivnost. Odvažne su i neustrašive kada se suoče sa novim izazovima. U vezi su izuzetno strasne i rado preuzimaju inicijativu.

Roza

Žene koje biraju roze nijansu ruža ljubazne su, saosjećajne i blage. Pune su razumijevanja i mnogi će se upravo njima obratiti kada imaju određeni problem.

Nud

Ako nosite ruž u boji kože odajete utisak jednostavne i klasične osobe. Obično su to skroz normalne i prirodne djevojke koje nemaju šta da sakriju, jer su uvijek i sa svima potpuno iskrene, a ovim prirodnim nijansama ruževa te svoje pozitivne osobine još i dodatno ističu.

Smeđa

Žene koje su odane smeđem ružu za usne vole pomalo staromodne, retro stvari i nikako se ne snalaze s trendovima. Niti to žele.

Ljubičasta

Ljubičasti ruž za usne ukazuje na odvažne žene koje se ne boje noviteta i koje svojom originalnošću vole privlačiti pažnju. I dok mnogi misle da su tvrdoglave one su u stvari vrlo odlučne. Uživaju u stalnom takmičenju i rijetko kad prihvataju poraz.

Crna

Tamni, pogotovo crni ruževi, idealni su za djevojke koje se ne boje da preuzmu rizik, nije ih briga šta će drugi ljudi reći i imaju svojevrsni futuristički pogled na svijet.

Izvor Aura.ba