Suprotno popularnom verovanju, muškarcima nije potreban samo dobar ljubavni odnos kako bi bili zadovoljni svojom partnerkom. Donosimo 10 osobina kojima ćete osvojiti i zadržati muškarca.

1. Samopouzdanje

Muškarcima su izrazito privlačne žene kojima je prijatno u sopstvenoj koži. Ako ste jedna od žena koje neprestano ispituju svojeg muškarca o svom izgledu i traže potvrdu, prestanite. Prigrlite svoje nedostatke i istaknite svoje prednosti. Žena koja voli sebe i suočava se sa svojim nedostacima voleće i svog muškarca.

2. Inteligencija

Ako želite da zadržite muškarca, vašu lepotu treba da krasi i inteligencija. Neinteligentne žene vrlo su prolazna stvar, stoga poradite na tome da budete jednaki svoj muškarcu, to će ga dodatno privući. Konstruktivan razgovor osvaja muškarce. Inteligentne žene razmišljaju kritički te time podstiču i muškarca na razmišljanje.

3. Ne budite materijalista

Iako svaki muškarac voli da može nešto da pokloni i razmazi svoju dragu poklonima, to vam ne daje za pravo da to iskorišćavate. Nikad nemojte tražiti poklone. Niko ne voli da ga se iskorišćavaju zbog materijalnih stvari koje može priuštiti.

4. Spontanost

Za većinu žena spontanost je veliki problem. Međutim, za uspeh veze morate se potruditi, time ćete razbiti postojeću monotoniju i uneti dodatno uzbuđenje u vaš odnos. Muškarci vole kad su žene spontane i spremne da deluju u žaru trenutka.

5. Opuštenost

Jedna od najboljih stvari koje možete da uradite za svoju vezu je da budete opušteni. Većina žena je upoznata s onim trenutkom kad dođete kući nakon napornog dana, a dočeka vas nered u nekom obliku. Tada vam je prva reakcija eksplozija emocija i besa, ali u takvim je trenucima ključno opustiti se. Niko ne voli kljucanje i prigovaranje, pa tako ni muškarci. Za svaku vezu vrlo je važno opustiti se i ne uzrujavati se za svaku sitnicu.

6. Zaigranost

Muškarci vole žene koje se smeju njihovim šalama i one koje nisu uvek ozbiljne oko svega. Sposobnost odgovaranja vašem muškarcu zaigranim komentarima održaće žar veze. Smeh je najbolje sredstvo privlačenja.

7. Senzualnost

Kao što smo ranije spomenuli, nije sve u izgledu. Način na koji se držite i nivo vašeg samopouzdanja privući će pažnju vašeg muškarca. Prihvatite svoju ženstvenost. Uvek nastojte da se ulepšate za sebe kako biste se upravo vi osećali lepše i sigurnije u svojoj koži.

8. Iskrenost

Ako vaš muškarac ne može da vam veruje, kako mislite da će vas doživeti kao svoju devojku ili potencijalnu suprugu? Nastojte da održavate stvari u vezi otvorenima i iskrenima. Izbegavajte male laži koje vrlo brzo mogu prerasti u ozbiljni razlog za prekid.

9. Samostalnost

Nijedan muškarac ne želi devojku koju mora do zove na svakih pet minuta, posećuje ili pak šalje poruke. Nastojte da provedete kvalitetno vreme zajedno, ali isto tako imati i svoje vreme radeći stvari koje vas raduju i dajući svom muškarcu jednako toliko prostora za njegove užitke. Poštovanje prostora je vrlo važno za uspeh veze.

10. Podrška

Svaki muškarac želi i traži podršku. On želi znati da ćete ga podržati u njegovim životnim odlukama. Pokažite svoju podrški malim gestovima, ali nemojte gušiti. Zadnja stvar koju želite je da ga podsetite na njegovu majku.

Izvor Krstarica