Robert de Niro trenutno prolazi kroz mukotrpan proces razvoda, no sve je moglo proteći u miru da njegova dugogodišnja supruga nije odlučila da ceo razvod učini javnim i oteža mu celu situaciju.Glumačka legenda Robert de Niro se 1997. oženio sa svojom drugom suprugom, bivšom stjuardesom Grejs Hajtauer. Njihov sin Eliot rođen je 1998, a par je ubrzo nakon njegovog rođenja zatražio razvod, iako on nikad nije okončan pa su od 2004. ponovno zajedno.Prema pisanju portala Page Six, još uvek zakonita supruga Roberta de Nira, Grejs Hajtauer, navodno ne prestaje da vrši pritisak na slavnog glumca da sudu preda papire za njihov razvod i da pritom o tome obavesti medije i fotografe.Po prirodi prilično zatvoren de Niro u decembru je podneo zahtev uz molbu da ceo proces bude držan podalje od očiju javnosti, tvrdi izvor blizak holivudskom glumcu.Ovo je moglo da se reši na tih i privatan način iza zatvorenih vrata, no Grejs želi da ovaj slučaj razvlači po medijima”, otkrio je izvor.

ROBERT DE NIRO

S druge strane, advokat bivše stjuardese Alan Mantel tvrdi kako je de Niro taj koji je pokrenuo sudski postupak.Dok je stizao na sud, glumac je sve vreme nastojao da sakrije lice od kamera, dobacivši jednom od reportera – “Nisi bistar što radiš posao kako ga radiš”.Holivudski par ima potpisan predbračni ugovor, no Hajtauerin advokat nije želeo da govori o detaljima ugovora. Osim o podeli imovine, par će na sudu raspravljati i o starateljstvu nad njihovo dvoje dece, sedmogodišnjoj ćerki i 20-godišnjem sinu koji boluje od autizma.On samo želi da viđa svoju decu, no ona je teška po tom pitanju”, rekao je de Nirov dugogodišnji saradnik. “On ima 75 godina i zaista ne mari za novac”, dodaje.

De Nirov saradnik tvrdi i kako će se Grejsina tvrdoglavost obiti njoj o glavu.Bob bi radije da nisu morali na sud i to bi bilo bolje za nju, no ona ga ovime prisiljava da joj da manje novca”, zaključio je izvor blizak glumcu.Sledeće ročište zakazano je za četvrtak kada će se biti poznato više detalja.

Izvor Glossy