Pop diva Dženifer Lopez i glumac Ben Aflek konačno su izgovorili sudbonosno “da” pred svojom rodbinom, i bliskim prijateljima. Ceremomija venčanja održala se na njihovom imanju uz obalu od 35 hektara u jugoistočnoj američkoj državi Džordžiji. Kako prenosi “Daily Mail”, Dženifer je nosila dugu belu venčanicu koju potpisuje dizajner Ralf Loren, dok se njen suprug odlučio za crni smoking.

Među holivudskim zvanicima na trodnevnom događaju bili su dugogodišnji Aflekov prijatelj Met Dejmon i reditelj Kevin Smit, prenosi magazin “People”.Mediji su preneli da brat Bena Afleka i poznati glumac Kejsi Aflek nije prisutvovao venčanju, jer je morao da odloži dolazak zbog “roditeljskih obaveza”. Takođe, i Benova bivša supruga, Dženifer Garner sa kojoj je u veoma dobrim odnosima nije se pojavila na ceremoniji, zbog navodnog projekta na kom radi u Teksastu.

Podsetimo, pre skoro mesec dana, Dženifer Lopez i Ben Afleks su se zakleli na večnu ljubav u Las Vegasu, a brojni fanovi ovog slavnog para su jedva dočekali i zvanično venčanje.